Laptop Lenovo Thinkpad T14, procesor Intel i7-1255U, 14″, 16GB RAM, 1TB SSD, Intel® Iris® Xe Graphics, Windows 10 Professional

7,419.99lei


Media prețului estimat pentru următoarele 30 de zile: 8266.67 lei
Spre magazin →

Laptop Lenovo ThinkPad T14 – Un laptop puternic și versatil, perfect pentru afaceri și pentru utilizarea de zi cu zi

Caracteristici cheie:

* Procesor Intel i7-1255U
* Display de 14 inci cu rezoluție Full HD (1920 x 1080)
* Memorie RAM de 16 GB
* SSD de 1 TB
* Grafică Intel® Iris® Xe Graphics
* Windows 10 Professional

Performanțe excelente

Procesorul Intel i7-1255U este un procesor puternic, cu 4 nuclee și 8 fire. Acesta oferă performanțe excelente pentru orice sarcină, fie că este vorba de lucrul cu documente, navigarea pe internet sau utilizarea de aplicații solicitante.

Display clar și luminos

Display-ul de 14 inci este clar și luminos, cu o rezoluție Full HD (1920 x 1080). Acesta este perfect pentru vizionarea de filme sau pentru lucrul cu documente.

Memorie RAM și SSD rapide

Memoria RAM de 16 GB asigură viteze de multitasking rapide. Iar SSD-ul de 1 TB asigură viteze de încărcare rapide.

Grafică Intel® Iris® Xe Graphics

Grafica Intel® Iris® Xe Graphics oferă performanțe excelente pentru sarcini precum vizionarea de filme sau utilizarea aplicațiilor de editare foto și video de bază.

Windows 10 Professional

Laptopul este livrat cu Windows 10 Professional, cel mai recent sistem de operare de la Microsoft pentru afaceri. Acesta oferă o serie de caracteristici și aplicații utile, inclusiv un nou design, o interfață îmbunătățită și o serie de noi funcții de securitate.

Concluzie

Lenovo ThinkPad T14 este un laptop excelent pentru afaceri și pentru utilizarea de zi cu zi. Oferă performanțe excelente, un display clar și luminos, o memorie RAM și un SSD rapide și o grafică puternică.

Avantaje:

* Performanțe excelente
* Display clar și luminos
* Memorie RAM și SSD rapide
* Grafică Intel® Iris® Xe Graphics
* Windows 10 Professional

Dezavantaje:

* Nu este cel mai subțire sau mai ușor laptop de pe piață

Detalii suplimentare

Laptopul are o construcție robustă, cu un cadru din aluminiu și plastic. Greutatea acestuia este de 1,4 kilograme, ceea ce îl face ușor de transportat. Laptopul are o autonomie de până la 10 ore, ceea ce îl face perfect pentru lucrul mobil.

Laptopul are o serie de porturi și conexiuni, inclusiv două porturi USB-A, un port USB-C, un port HDMI, un port Ethernet și un jack audio de 3,5 mm. Aceste porturi vă permit să conectați o varietate de periferice.

În general, Lenovo ThinkPad T14 este o alegere excelentă pentru persoanele care doresc un laptop puternic și versatil care să le ofere performanțe excelente pentru afaceri și pentru utilizarea de zi cu zi.

Diferența față de Lenovo ThinkPad T15p Gen3:

* Dimensiuni și greutate: Lenovo ThinkPad T14 este un laptop mai mic și mai ușor decât Lenovo ThinkPad T15p Gen3.
* Display: Lenovo ThinkPad T14 are un display mai mic, cu o rezoluție mai mică.
* Procesor: Lenovo ThinkPad T14 are un procesor mai slab decât Lenovo ThinkPad T15p Gen3.
* Grafică: Lenovo ThinkPad T14 are o grafică mai slabă decât Lenovo ThinkPad T15p Gen3.

În concluzie, Lenovo ThinkPad T14 este o alegere mai bună pentru persoanele care doresc un laptop compact și ușor, în timp ce Lenovo ThinkPad T15p Gen3 este o alegere mai bună pentru persoanele care doresc un laptop puternic și performant.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Vandut de

ITGalaxy.ro
Oferte si Cupoane - Recente