Laptop Lenovo Thinkpad T14, procesor AMD Ryzen 7 Pro-5850U, 14″, 16GB RAM, 512GB SSD, AMD Radeon, Windows 10 Professional

9,349.99lei

Spre magazin →

Laptop Lenovo ThinkPad T14: Performanță și productivitate pentru afaceri

[Laptop Lenovo ThinkPad T14]

Laptop-ul Lenovo ThinkPad T14 este o alegere excelentă pentru utilizatorii de afaceri care caută un laptop performant și productiv. Este alimentat de un procesor AMD Ryzen 7 Pro-5850U, care oferă performanțe excelente pentru sarcini precum editare video, modelare 3D și jocuri. Are, de asemenea, 16 GB de memorie RAM și un SSD de 512 GB pentru a vă asigura că puteți rula mai multe aplicații simultan și puteți accesa rapid fișierele dvs.

Ecranul de 14 inci Full HD oferă o imagine clară și detaliată pentru a vă bucura de filmele și jocurile dvs. preferate. Grafica AMD Radeon oferă performanțe grafice suficiente pentru majoritatea sarcinilor, inclusiv jocuri ușoare.

Laptop-ul ThinkPad T14 are un design robust și durabil, care este construit pentru a rezista la condițiile de lucru dificile. Tastatura este confortabilă și precisă, iar touchpad-ul este receptiv.

Specificații:

* Procesor: AMD Ryzen 7 Pro-5850U
* Memorie RAM: 16 GB
* Stocare: SSD de 512 GB
* Ecran: 14 inci Full HD (1920 x 1080)
* Grafică: AMD Radeon
* Sistem de operare: Windows 10 Professional

Avantaje:

* Performanță excelentă pentru sarcini de zi cu zi, jocuri și creativitate
* Ecran de 14 inci Full HD
* Grafică AMD Radeon
* Design robust și durabil
* Tastatura confortabilă și precisă
* Touchpad receptiv

Dezavantaje:

* Autonomia bateriei este medie

Concluzie:

Laptop-ul Lenovo ThinkPad T14 este o alegere excelentă pentru utilizatorii de afaceri care caută un laptop performant și productiv. Este o opțiune excelentă pentru aplicații de productivitate, editare video și jocuri.

Iată câteva detalii suplimentare despre laptop:

* Laptop-ul are o greutate de 1,4 kilograme și o grosime de 18,4 milimetri, ceea ce îl face destul de portabil.
* Are o tastatură cu iluminare LED, care vă permite să lucrați confortabil în medii cu lumină slabă.
* Are un touchpad cu suport pentru gesturi multi-touch, care vă permite să navigați pe computerul dvs. cu ușurință.
* Are o baterie cu o autonomie de până la 8 ore, ceea ce vă permite să lucrați sau să vă divertisiți toată ziua fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la alimentare.

În general, laptop-ul Lenovo ThinkPad T14 este o alegere excelentă pentru utilizatorii de afaceri care caută un laptop performant și productiv.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Vandut de

ITGalaxy.ro

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Laptop Lenovo Thinkpad T14, procesor AMD Ryzen 7 Pro-5850U, 14″, 16GB RAM, 512GB SSD, AMD Radeon, Windows 10 Professional”Oferte si Cupoane - Recente

Shopping Cart