Laptop HP Zbook Firefly G8, procesor Intel i7-1165G7, 14″, 16GB RAM, 512GB SSD, Windows 11 Pro

7,225.99lei


Media prețului estimat pentru următoarele 30 de zile: 6697.61 lei
Spre magazin →

Laptopul HP Zbook Firefly G8 – Un laptop puternic și versatil pentru profesioniști

Laptopul HP Zbook Firefly G8 este un laptop puternic și versatil care oferă o combinație excelentă de performanță, portabilitate și caracteristici. Este echipat cu un procesor Intel Core i7-1165G7, 16 GB RAM și 512 GB SSD, ceea ce îi oferă performanțe excelente pentru sarcini de zi cu zi, cum ar fi lucrul cu documente, navigarea pe web și utilizarea aplicațiilor de birou. De asemenea, poate gestiona cu ușurință sarcini mai solicitante, cum ar fi editarea foto sau video, sau jocuri.

Display-ul de 14 inci este luminos și clar, cu o rezoluție Full HD. Tastatura este confortabilă și precisă, cu iluminare de fundal pentru a o utiliza în condiții de iluminare slabă. Trackpad-ul este mare și receptiv, făcând navigarea prin Windows ușoară și intuitivă.

Laptopul HP Zbook Firefly G8 este fabricat dintr-un aliaj de aluminiu și magneziu durabil, care este ușor și subțire. Are o baterie de 56 Wh care oferă până la 12 ore de autonomie.

Caracteristici cheie:

* Procesor Intel Core i7-1165G7
* 16 GB RAM
* 512 GB SSD
* Display 14 inci Full HD
* Tastatura iluminată de fundal
* Trackpad mare și receptiv
* Design subțire și ușor
* Baterie de 56 Wh
* Certificat pentru aplicații profesionale

Avantaje:

* Performanță excelentă pentru sarcini de zi cu zi și sarcini solicitante
* Display luminos și clar
* Tastatura confortabilă și precisă
* Trackpad mare și receptiv
* Design subțire și ușor
* Baterie de lungă durată
* Certificat pentru aplicații profesionale

Dezavantaje:

* Poate fi puțin scump

Concluzie:

Laptopul HP Zbook Firefly G8 este o alegere excelentă pentru profesioniștii care caută un laptop puternic și versatil. Oferă o combinație excelentă de performanță, portabilitate și caracteristici, făcându-l o alegere excelentă pentru cei care doresc să se bucure de sarcini de zi cu zi, sarcini solicitante și divertisment.

Detalii suplimentare:

* Tastatura iluminată de fundal este o caracteristică utilă care permite utilizarea laptopului în condiții de iluminare slabă.
* Trackpad-ul mare și receptiv este o caracteristică plăcută care face navigarea prin Windows ușoară și intuitivă.
* Designul subțire și ușor îl face ușor de transportat și de transportat.
* Bateria de 56 Wh oferă o autonomie de până la 12 ore, ceea ce o face ideală pentru utilizarea în deplasare.
* Certificarea pentru aplicații profesionale înseamnă că laptopul este testat și certificat pentru a funcționa cu o varietate de aplicații profesionale, cum ar fi cele de inginerie, proiectare și editare foto sau video.

Recomandări:

* Dacă sunteți în căutarea unui laptop puternic și versatil pentru sarcini profesionale, HP Zbook Firefly G8 este o alegere excelentă.
* Dacă sunteți un profesionist care are nevoie de un laptop pentru sarcini de zi cu zi, cum ar fi lucrul cu documente, navigarea pe web și utilizarea aplicațiilor de birou, HP Zbook Firefly G8 este o alegere excelentă.
* Dacă sunteți un creator de conținut care are nevoie de un laptop pentru editarea foto sau video, HP Zbook Firefly G8 este o alegere excelentă.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Vandut de

ITGalaxy.ro
Oferte si Cupoane - Recente