Laptop HP Elitebook 850 G8, procesor Intel i5-1135G7, 15.6″, 16GB RAM, 512GB SSD, Intel® Iris® Xe Graphics, Windows 11 Pro

5,399.99lei


Spre magazin →

Laptop HP Elitebook 850 G8, procesor Intel i5-1135G7, 15.6″, 16GB RAM, 512GB SSD, Intel® Iris® Xe Graphics, Windows 11 Pro

Laptop-ul HP Elitebook 850 G8 este o alegere excelentă pentru profesioniștii care caută un laptop performant, sigur și durabil. Este echipat cu un procesor Intel i5-1135G7 de generația a 11-a, o placă grafică Intel® Iris® Xe și 16 GB de memorie RAM DDR4. Acest lucru îi conferă puterea necesară pentru a rula aplicații solicitante, cum ar fi programe de editare video, modelare 3D și jocuri.

Ecranul de 15,6 inch Full HD (1920 x 1080) oferă imagini clare și luminoase. Laptopul are, de asemenea, o baterie de lungă durată, care vă permite să lucrați sau să vă jucați fără a fi nevoie să îl conectați la priză.

Din punct de vedere al designului, laptopul HP Elitebook 850 G8 este elegant și modern. Are o carcasă din aluminiu și magneziu, care este atât durabilă, cât și ușoară. Laptopul are, de asemenea, o varietate de porturi și conectori, care vă permit să conectați o varietate de dispozitive externe.

Caracteristici cheie:

* Procesor Intel i5-1135G7 de generația a 11-a
* Placă grafică Intel® Iris® Xe
* 16 GB de memorie RAM DDR4
* Ecran de 15,6 inch Full HD (1920 x 1080)
* Baterie de lungă durată
* Carcasă din aluminiu și magneziu
* Porturi și conectori multiple
* Sistem de operare Windows 11 Pro

Avantaje:

* Performanță puternică pentru sarcini solicitante
* Ecran Full HD clar și luminos
* Baterie de lungă durată
* Design elegant și modern
* Durabilitate ridicată
* Securitate îmbunătățită

Dezavantaje:

* Prețul poate fi ridicat
* Cantitatea de memorie RAM poate fi limitată pentru unele sarcini

Concluzie

Laptop-ul HP Elitebook 850 G8 este o alegere excelentă pentru profesioniștii care au nevoie de un laptop performant, sigur și durabil pentru sarcini de zi cu zi, editare video, modelare 3D și jocuri. Este echipat cu un procesor puternic, un ecran clar și o baterie de lungă durată.

Iată câteva detalii suplimentare care pot fi incluse în descriere:

* Greutate și dimensiuni: Laptop-ul HP Elitebook 850 G8 are o greutate de 1,78 kg și o grosime de 1,9 cm.
* Porturi și conectori: Laptop-ul are două porturi USB-A, un port USB-C, un port HDMI, un port Ethernet și un cititor de carduri SD.
* Alte caracteristici: Laptop-ul are o cameră web HD de 720p, un microfon și difuzoare integrate.
* Caracteristici de securitate: Laptop-ul include o varietate de caracteristici de securitate, cum ar fi un cititor de amprente digitale, o cameră web cu obturator și o tastatură cu iluminare de fundal.

Aceste detalii suplimentare pot ajuta utilizatorii să decidă dacă laptop-ul HP Elitebook 850 G8 este potrivit pentru nevoile lor.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Producator

Diagonala ecran

Rezolutie ecran

Tip ecran

Familie procesor

Model procesor

Placa video integrata

Memorie ram

Capacitate SSD

Tip memorie ram

Interfata stocare

Sistem de operare

Vandut de

evoMAG
Oferte si Cupoane - Recente