Laptop HP Elitebook 840 G8, procesor Intel i5-1135G7, 14″, 8GB RAM, 256GB SSD, Intel® Iris® Xe Graphics, Windows 10 Professional

5,399.99lei


Spre magazin →

Laptopul HP Elitebook 840 G8 – Un laptop de afaceri elegant și versatil

Laptopul HP Elitebook 840 G8 este un laptop de afaceri elegant și versatil care oferă o combinație excelentă de performanță, portabilitate și caracteristici. Este echipat cu un procesor Intel Core i5-1135G7, 8 GB RAM și 256 GB SSD, ceea ce îi oferă performanțe excelente pentru sarcini de zi cu zi, cum ar fi lucrul cu documente, navigarea pe web și utilizarea aplicațiilor de birou. De asemenea, poate gestiona cu ușurință sarcini mai solicitante, cum ar fi editarea foto sau video.

Display-ul de 14 inci este luminos și clar, cu o rezoluție Full HD. Tastatura este confortabilă și precisă, cu iluminare de fundal pentru a o utiliza în condiții de iluminare slabă. Trackpad-ul este mare și receptiv, făcând navigarea prin Windows ușoară și intuitivă.

Laptopul HP Elitebook 840 G8 este fabricat dintr-un aliaj de aluminiu și magneziu durabil, care este ușor și subțire. Are o baterie de 56 Wh care oferă până la 12 ore de autonomie.

Caracteristici cheie:

* Procesor Intel Core i5-1135G7
* 8 GB RAM
* 256 GB SSD
* Display 14 inci Full HD
* Tastatura iluminată de fundal
* Trackpad mare și receptiv
* Design subțire și ușor
* Baterie de 56 Wh

Avantaje:

* Performanță excelentă pentru sarcini de zi cu zi și sarcini solicitante
* Display luminos și clar
* Tastatura confortabilă și precisă
* Trackpad mare și receptiv
* Design subțire și ușor
* Baterie de lungă durată
* Caracteristici de securitate avansate

Dezavantaje:

* Prețul poate fi ridicat pentru unele persoane

Concluzie:

Laptopul HP Elitebook 840 G8 este o alegere excelentă pentru utilizatorii de afaceri care caută un laptop de afaceri elegant și versatil. Oferă o combinație excelentă de performanță, portabilitate și caracteristici, făcându-l o alegere excelentă pentru cei care doresc să se bucure de sarcini de zi cu zi, sarcini solicitante și divertisment.

Detalii suplimentare:

* Tastatura iluminată de fundal este o caracteristică utilă care permite utilizarea laptopului în condiții de iluminare slabă.
* Trackpad-ul mare și receptiv este o caracteristică plăcută care face navigarea prin Windows ușoară și intuitivă.
* Designul subțire și ușor îl face ușor de transportat și de transportat.
* Bateria de 56 Wh oferă o autonomie de până la 12 ore, ceea ce o face ideală pentru utilizarea în deplasare.
* Caracteristicile de securitate avansate includ un cititor de amprente, o cameră web cu obturator fizic și un software de securitate HP Sure Sense.

Recomandări:

* Dacă sunteți în căutarea unui laptop de afaceri elegant și versatil, HP Elitebook 840 G8 este o alegere excelentă.
* Dacă sunteți un profesionist care are nevoie de un laptop pentru sarcini de zi cu zi, cum ar fi lucrul cu documente, navigarea pe web și utilizarea aplicațiilor de birou, HP Elitebook 840 G8 este o alegere excelentă.
* Dacă sunteți un creator de conținut care are nevoie de un laptop pentru editarea foto sau video, HP Elitebook 840 G8 este o alegere bună, dar este posibil să doriți să alegeți o variantă cu mai multă memorie și stocare.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Producator

Diagonala ecran

Rezolutie ecran

Tip ecran

Familie procesor

Model procesor

Placa video integrata

Memorie ram

Capacitate SSD

Tip memorie ram

Interfata stocare

Sistem de operare

Vandut de

evoMAG
Oferte si Cupoane - Recente