Laptop HP 15-Dw3027Nq, procesor Intel i5-1135G7, 15.6″, 8GB RAM, 256GB SSD, Windows 10 Home S

3,099.00lei


Spre magazin →

Laptop HP 15-Dw3027Nq: Performanță și valoare la un preț accesibil

Laptop-ul HP 15-Dw3027Nq este o alegere excelentă pentru studenți, profesioniști și utilizatori casnici care caută un dispozitiv performant și accesibil. Cu un procesor Intel i5-1135G7, 8 GB de RAM și un SSD de 256 GB, acest laptop poate gestiona cu ușurință sarcini complexe, cum ar fi editarea de documente, multitasking și utilizarea aplicațiilor profesionale.

Ecranul de 15,6 inchi cu rezoluție Full HD oferă imagini clare și detaliate, iar bateria de până la 8 ore vă permite să lucrați sau să vă divertisiți toată ziua, chiar și fără priză.

Laptop-ul HP 15-Dw3027Nq este, de asemenea, echipat cu o placă grafică Intel Iris Xe Graphics, care oferă performanțe suficiente pentru sarcini de bază, cum ar fi streaming video și editare foto.

Iată câteva dintre principalele caracteristici ale laptopului HP 15-Dw3027Nq:

* Procesor Intel i5-1135G7
* 8 GB RAM
* 256 GB SSD
* Ecran de 15,6 inchi Full HD
* Baterie de până la 8 ore
* Placă grafică Intel Iris Xe Graphics

Iată câteva dintre sarcinile pentru care laptopul HP 15-Dw3027Nq este potrivit:

* Lucrul de birou
* Editarea de documente
* Multitasking
* Utilizarea aplicațiilor profesionale
* Streaming video
* Editare foto

Avantaje:

* Performanță excelentă pentru sarcini de bază și multitasking
* Ecran de 15,6 inchi Full HD
* Baterie de lungă durată

Dezavantaje:

* Nu este potrivit pentru jocuri solicitante

Recomandări:

Dacă sunteți în căutarea unui laptop performant și accesibil pentru sarcini de zi cu zi, HP 15-Dw3027Nq este o alegere excelentă. Acest laptop este potrivit pentru studenți, profesioniști și utilizatori casnici care au nevoie de un dispozitiv fiabil și puternic.

Detalii suplimentare:

* Laptopul HP 15-Dw3027Nq este fabricat din materiale de înaltă calitate, cum ar fi aluminiul și plasticul.
* Laptopul are o carcasă subțire și ușoară, cu o greutate de doar 1,8 kilograme.
* Laptopul are o cameră web HD de 720p și un sistem de difuzoare stereo.
* Laptopul are o varietate de porturi și conectori, inclusiv două porturi USB-A 3.2, un port HDMI, un port USB-C și un cititor de carduri microSD.

Concluzie:

Laptop-ul HP 15-Dw3027Nq este o alegere excelentă pentru studenți, profesioniști și utilizatori casnici care caută un dispozitiv performant și accesibil. Acest laptop oferă performanțe excelente pentru sarcini de bază și multitasking, un ecran de înaltă calitate și o baterie de lungă durată.

O diferență cheie între acest model și modelul cu procesor Intel i7-1165G7 este puterea de procesare. Modelul cu procesor Intel i7-1165G7 oferă o performanță mai mare, ceea ce îl face potrivit pentru sarcini mai solicitante, cum ar fi editarea video 4K și renderizarea 3D. Cu toate acestea, acest model este, de asemenea, mai scump și are o autonomie mai mică a bateriei.

Modelul cu procesor Intel i5-1135G7 este o alegere excelentă pentru utilizatorii care caută un laptop performant și accesibil pentru sarcini de zi cu zi. Acest model oferă performanțe suficiente pentru aceste sarcini, un ecran de înaltă calitate și o baterie de lungă durată.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Producator

Diagonala ecran

Rezolutie ecran

Tip ecran

Familie procesor

Model procesor

Memorie ram

Capacitate SSD

Tip memorie ram

Interfata stocare

Sistem de operare

Vandut de

evoMAG
Oferte si Cupoane - Recente