Laptop Lenovo Legion 7, procesor AMD Ryzen 9-6900HX, 16″, 32GB RAM, 1TB SSD

13,299.99lei


Spre magazin →

Laptop Lenovo Legion 7 – Un laptop puternic și performant, perfect pentru gaming și creativitate

Caracteristici cheie:

* Procesor AMD Ryzen 9-6900HX
* Display de 16 inci cu rezoluție QHD (2560 x 1440)
* Memorie RAM de 32 GB
* SSD de 1 TB
* Grafică NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti
* Windows 11 Home

Performanțe excelente

Procesorul AMD Ryzen 9-6900HX este un procesor puternic, cu 8 nuclee și 16 fire. Acesta oferă performanțe excelente pentru orice sarcină, fie că este vorba de jocuri, editare video sau creare de conținut.

Display clar și luminos

Display-ul de 16 inci este clar și luminos, cu o rezoluție QHD (2560 x 1440). Acesta oferă o experiență vizuală excelentă pentru jocuri, filme și alte aplicații.

Memorie RAM și SSD rapide

Memoria RAM de 32 GB asigură viteze de multitasking rapide. Iar SSD-ul de 1 TB asigură viteze de încărcare și de transfer rapide.

Grafică NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti

Grafica NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti oferă performanțe excelente pentru jocuri și creare de conținut. Aceasta este capabilă să ruleze jocuri la setări maxime cu o rată de cadre ridicată.

Windows 11 Home

Laptopul este livrat cu Windows 11 Home, cel mai recent sistem de operare de la Microsoft pentru uz casnic. Acesta oferă o serie de caracteristici și aplicații utile, inclusiv un nou design, o interfață îmbunătățită și o serie de noi funcții de securitate.

Concluzie

Lenovo Legion 7 este un laptop puternic și performant, perfect pentru gaming și creativitate. Oferă performanțe excelente, un display clar și luminos, o memorie RAM și un SSD rapide și o grafică puternică.

Avantaje:

* Performanțe excelente
* Display clar și luminos
* Memorie RAM și SSD rapide
* Grafică NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti
* Windows 11 Home

Dezavantaje:

* Poate fi puțin scump
* Greutate mare

Detalii suplimentare

Laptopul are o construcție robustă, cu un cadru din aluminiu și plastic. Greutatea acestuia este de 2,5 kilograme, ceea ce îl face relativ greu pentru un laptop de gaming. Laptopul are o autonomie de până la 6 ore, ceea ce este decent, dar nu excelent.

Laptopul are o serie de porturi și conexiuni, inclusiv trei porturi USB-A, un port USB-C, un port HDMI, un port Thunderbolt 4 și un jack audio de 3,5 mm. Aceste porturi vă permit să conectați o varietate de periferice.

În general, Lenovo Legion 7 este o alegere excelentă pentru persoanele care doresc un laptop puternic și performant care să le ofere performanțe excelente pentru jocuri și creativitate.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Producator

Diagonala ecran

Rezolutie ecran

Tip ecran

Familie procesor

Model procesor

Memorie ram

Capacitate SSD

Tip memorie ram

Interfata stocare

Sistem de operare

Vandut de

evoMAG
Oferte si Cupoane - Recente