Laptop Lenovo Legion 5 Pro, procesor Intel i7-12700H, 16″, 16GB RAM, 512GB SSD

8,171.99lei


Spre magazin →

Lenovo Legion 5 Pro – Un laptop puternic și versatil, perfect pentru gaming și pentru utilizarea profesională

[Laptop Lenovo Legion 5 Pro]

Lenovo Legion 5 Pro este un laptop puternic și versatil, perfect pentru gaming și pentru utilizarea profesională. Laptopul este echipat cu un procesor Intel i7-12700H, care oferă performanțe excelente pentru orice sarcină, fie că este vorba de jocuri, de editare video sau de lucru cu aplicații solicitante. Display-ul de 16 inci este clar și luminos, perfect pentru vizionarea de filme sau pentru lucrul cu documente. Iar memoria RAM de 16 GB și SSD-ul de 512 GB asigură viteze de încărcare și multitasking rapide.

Caracteristici cheie:

* Procesor Intel i7-12700H
* Display de 16 inci cu rezoluție Full HD (1920 x 1080)
* Memorie RAM de 16 GB
* SSD de 512 GB
* Grafică NVIDIA GeForce RTX 3060
* Windows 11 Pro

Performanțe excelente

Procesorul Intel i7-12700H este un procesor puternic, cu 14 nuclee și 20 fire. Acesta oferă performanțe excelente pentru orice sarcină, fie că este vorba de jocuri, de editare video sau de lucru cu aplicații solicitante.

Display clar și luminos

Display-ul de 16 inci este clar și luminos, cu o rezoluție Full HD (1920 x 1080). Acesta este perfect pentru vizionarea de filme sau pentru lucrul cu documente.

Memorie RAM și SSD rapide

Memoria RAM de 16 GB asigură viteze de multitasking rapide. Iar SSD-ul de 512 GB asigură viteze de încărcare rapide.

Grafică NVIDIA GeForce RTX 3060

Grafica NVIDIA GeForce RTX 3060 oferă performanțe excelente pentru jocuri, oferind o experiență de joc fluidă și realistă chiar și la rezoluții ridicate.

Windows 11 Pro

Laptopul este livrat cu Windows 11 Pro, cel mai recent sistem de operare de la Microsoft pentru afaceri.

Concluzie

Lenovo Legion 5 Pro este un laptop puternic și versatil, perfect pentru gaming și pentru utilizarea profesională. Este o alegere excelentă pentru cei care caută un laptop care să îndeplinească toate nevoile lor.

Avantaje:

* Performanțe excelente
* Display clar și luminos
* Memorie RAM și SSD rapide
* Grafică NVIDIA GeForce RTX 3060
* Windows 11 Pro

Dezavantaje:

* Nu este un laptop ultraportabil

Detalii suplimentare

Laptopul are o construcție robustă, cu un cadru din aluminiu. Greutatea acestuia este de 2,4 kilograme, ceea ce îl face puțin mai greu decât unele alte laptopuri gaming. Laptopul are o autonomie de până la 7 ore, ceea ce îl face acceptabil pentru lucrul mobil.

Laptopul are o serie de caracteristici de gaming, cum ar fi un iluminat RGB personalizabil, un sistem de răcire îmbunătățit și un buton dedicat pentru lansarea aplicației NVIDIA GeForce Experience. Aceste caracteristici vă permit să vă bucurați de o experiență de joc excelentă.

Laptopul are o serie de porturi și conexiuni, inclusiv trei porturi USB-A, un port USB-C, un port HDMI, un port Ethernet și un slot pentru card SD. Aceste porturi vă permit să conectați o varietate de periferice.

În general, Lenovo Legion 5 Pro este un laptop excelent pentru gaming și pentru utilizarea profesională. Oferă performanțe excelente, un display clar și luminos, o autonomie acceptabilă și o serie de caracteristici de gaming.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Producator

Diagonala ecran

Rezolutie ecran

Tip ecran

Familie procesor

Model procesor

Memorie ram

Capacitate SSD

Tip memorie ram

Interfata stocare

Sistem de operare

Vandut de

evoMAG
Oferte si Cupoane - Recente