Laptop Lenovo Legion 5 Pro, procesor AMD Ryzen 7-6800H, 16″, 16GB RAM, 512GB SSD

6,908.99lei


Media prețului estimat pentru următoarele 30 de zile: 6842.69 lei
Spre magazin →

Laptop Lenovo Legion 5 Pro este un laptop performant și versatil, conceput pentru a oferi performanțe și productivitate de ultimă generație.

[Laptop Lenovo Legion 5 Pro]

Laptopul este alimentat de un procesor AMD Ryzen 7-6800H cu 8 nuclee și 16 fire de execuție, care oferă performanțe excelente pentru sarcini precum jocuri, editare video 4K și lucrul cu modele 3D. Ecranul de 16 inchi cu rezoluție QHD (2560 x 1440) oferă imagini clare și vii, iar tastatura este confortabilă și precisă.

Laptopul are 16 GB de memorie RAM și 512 GB de spațiu de stocare SSD, care oferă suficientă putere pentru a rula mai multe aplicații simultan și pentru a stoca o cantitate mică de date. Grafica AMD Radeon RX 6700M oferă performanțe excelente pentru jocuri și editare video.

Laptopul are o durată de viață a bateriei de până la 7 ore, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru cei care sunt întotdeauna în mișcare. De asemenea, laptopul are un design elegant și subțire, care îl face ușor de transportat.

Caracteristici principale:

* Procesor AMD Ryzen 7-6800H cu 8 nuclee și 16 fire de execuție
* Ecran de 16 inchi cu rezoluție QHD (2560 x 1440)
* Tastatura iluminată cu LED-uri
* 16 GB de memorie RAM
* 512 GB de spațiu de stocare SSD
* AMD Radeon RX 6700M
* Windows 11 Home

Avantaje:

* Performanțe excelente pentru sarcini solicitante
* Ecran clar și viu
* Tastatură confortabilă și precisă
* Spațiu de stocare suficient pentru jocuri și aplicații
* Grafică excelentă pentru jocuri și editare video
* Durata de viață a bateriei bună
* Design elegant și subțire

Dezavantaje:

* Prețul ridicat

Concluzie:

Laptop Lenovo Legion 5 Pro este o alegere excelentă pentru cei care caută un laptop performant și versatil care să le ofere performanțe și productivitate de ultimă generație. Este o alegere bună pentru gameri, profesioniști creativi sau oricine caută un laptop care să poată face față sarcinilor solicitante.

Iată câteva detalii suplimentare despre acest laptop:

* Laptopul are un sistem de răcire eficient, care îl ajută să funcționeze la performanțe maxime fără a se supraîncălzi.
* Laptopul are o serie de caracteristici de securitate, cum ar fi cititorul de amprente digitale și modul de protecție a confidențialității.
* Laptopul are o serie de porturi și conexiuni, inclusiv porturi USB-C, USB-A, HDMI, Thunderbolt 4 și Ethernet.

Lenovo Legion 5 Pro este un laptop excelent pentru cei care caută un dispozitiv performant și versatil care să le ofere performanțe și productivitate de ultimă generație.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Vandut de

ITGalaxy.ro
Oferte si Cupoane - Recente