Laptop Lenovo Legion 5, procesor Intel i5-12500H, 15.6″, 32GB RAM, 512GB SSD

7,406.99lei


Media prețului estimat pentru următoarele 30 de zile: 6690.21 lei
Spre magazin →

Laptop Lenovo Legion 5 este un laptop puternic și versatil, conceput pentru a oferi performanțe și productivitate de zi cu zi, dar și pentru jocuri de ultimă generație.

[Laptop Lenovo Legion 5]

Laptopul este alimentat de un procesor Intel i5-12500H cu 6 nuclee și 12 fire de execuție, care oferă performanțe excelente pentru sarcini precum navigarea pe internet, lucrul cu documente, editare foto și editare video avansată. Ecranul de 15,6 inchi cu rezoluție Full HD oferă imagini clare și vii, iar tastatura este confortabilă și precisă.

Laptopul are 32 GB de memorie RAM și 512 GB de spațiu de stocare SSD, care oferă suficientă putere pentru a rula mai multe aplicații simultan și pentru a stoca o cantitate mare de date. Grafica NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti este suficientă pentru a reda jocuri de ultimă generație, precum Call of Duty: Warzone , Fortnite sau Cyberpunk 2077 .

Laptopul are o durată de viață a bateriei de până la 7 ore, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru cei care sunt întotdeauna în mișcare. De asemenea, laptopul are un design elegant și subțire, care îl face ușor de transportat.

Caracteristici principale:

* Procesor Intel i5-12500H cu 6 nuclee și 12 fire de execuție
* Ecran de 15.6 inchi cu rezoluție Full HD
* Tastatura confortabilă și precisă
* 32 GB de memorie RAM
* 512 GB de spațiu de stocare SSD
* NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti
* Windows 11 Home

Avantaje:

* Performanțe excelente pentru sarcini de zi cu zi
* Ecran clar și viu
* Tastatură confortabilă și precisă
* Spațiu de stocare suficient
* Grafică excelentă pentru jocuri
* Durata de viață a bateriei decentă
* Design elegant și subțire

Dezavantaje:

* Prețul mai ridicat decât modelele cu procesoare mai slabe

Concluzie:

Laptop Lenovo Legion 5 este o alegere excelentă pentru cei care caută un laptop puternic și versatil care să le ofere performanțe și productivitate de zi cu zi, dar și pentru jocuri de ultimă generație. Este o alegere bună pentru profesioniști, studenți sau oricine caută un laptop care să poată face față oricărei sarcini.

Iată câteva detalii suplimentare despre acest laptop:

* Laptopul are un sistem de răcire eficient, care îl ajută să funcționeze la performanțe maxime fără a se supraîncălzi.
* Laptopul are o serie de caracteristici de securitate, cum ar fi cititorul de amprente digitale și modul de protecție a confidențialității.
* Laptopul are o serie de porturi și conexiuni, inclusiv porturi USB-C, USB-A, HDMI, Thunderbolt 4 și Ethernet.

Lenovo Legion 5 este un laptop excelent pentru cei care caută un dispozitiv puternic și versatil care să le ofere performanțe și productivitate de zi cu zi, dar și pentru jocuri de ultimă generație.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Vandut de

ITGalaxy.ro
Oferte si Cupoane - Recente