Laptop ASUS Rog Zephyrus G14, procesor AMD Ryzen 7-6800HS, 14″, 16GB RAM, 1TB SSD, gri

8,813.99lei


Media prețului estimat pentru următoarele 30 de zile: 9223.27 lei
Spre magazin →

Laptop ASUS ROG Zephyrus G14: Performanță și portabilitate pentru jocuri

[Laptop ASUS ROG Zephyrus G14]

Laptop-ul ASUS ROG Zephyrus G14 este o alegere excelentă pentru jucători și creatori de conținut care caută un laptop performant și portabil. Este alimentat de un procesor AMD Ryzen 7-6800HS, care oferă performanțe excelente pentru jocuri, editare video și grafică 3D. Are, de asemenea, 16 GB de memorie RAM și un SSD de 1 TB pentru a vă asigura că puteți rula mai multe aplicații simultan și puteți accesa rapid fișierele dvs.

Ecranul de 14 inci Full HD oferă o imagine clară și detaliată pentru a vă bucura de jocurile dvs. preferate. Grafica NVIDIA GeForce RTX 3060 oferă performanțe grafice excelente pentru jocuri la rezoluție Full HD și peste.

Laptop-ul Zephyrus G14 are un design elegant și modern, cu o carcasă din aluminiu și plastic. Tastatura este confortabilă și precisă, iar touchpad-ul este receptiv.

Specificații:

* Procesor: AMD Ryzen 7-6800HS
* Memorie RAM: 16 GB
* Stocare: SSD de 1 TB
* Ecran: 14 inci Full HD (1920 x 1080)
* Grafică: NVIDIA GeForce RTX 3060
* Sistem de operare: Windows 11 Home

Avantaje:

* Performanță excelentă pentru jocuri și creativitate
* Ecran de 14 inci Full HD
* Grafică NVIDIA GeForce RTX 3060
* Design elegant și modern
* Tastatura confortabilă și precisă
* Touchpad receptiv

Dezavantaje:

* Autonomia bateriei este medie

Concluzie:

Laptop-ul ASUS ROG Zephyrus G14 este o alegere excelentă pentru jucători și creatori de conținut care caută un laptop performant și portabil. Este o opțiune excelentă pentru jocuri la rezoluție Full HD și peste, editare video și grafică 3D.

Iată câteva detalii suplimentare despre laptop:

* Laptop-ul are o greutate de 1,6 kilograme și o grosime de 17,9 milimetri, ceea ce îl face unul dintre cele mai portabile laptopuri din categoria sa.
* Are o tastatură cu iluminare RGB, care vă permite să personalizați aspectul laptopului dvs.
* Are un touchpad cu suport pentru gesturi multi-touch, care vă permite să navigați pe computerul dvs. cu ușurință.
* Are o baterie cu o autonomie de până la 8 ore, ceea ce vă permite să jucați sau să vă creați conținut toată ziua fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la alimentare.

În general, laptop-ul ASUS ROG Zephyrus G14 este o alegere excelentă pentru jucători și creatori de conținut care caută un laptop performant și portabil.

Diferențele față de modelul cu procesor Intel:

Principala diferență dintre cele două modele este procesorul. Modelul cu procesor Intel Core i7-11850H este similar din punct de vedere al performanței cu modelul cu procesor AMD Ryzen 7-6800HS. Cu toate acestea, modelul cu procesor Intel are un consum mai mare de energie, ceea ce poate duce la o autonomie mai mică a bateriei.

O altă diferență este prețul. Modelul cu procesor Intel este de obicei mai scump decât modelul cu procesor AMD.

În cele din urmă, alegerea dintre cele două modele depinde de preferințele personale. Dacă sunteți îngrijorat de autonomia bateriei, modelul cu procesor AMD este o alegere mai bună. Dacă sunteți îngrijorat de performanță, ambele modele sunt excelente opțiuni.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Vandut de

ITGalaxy.ro
Oferte si Cupoane - Recente