-11%

Laptop ASUS Rog Zephyrus Duo Gx650Rs, procesor AMD Ryzen 9-6900HX, 16″, 64GB RAM, 2 x 2TB SSD, Windows 11 Home

16,972.99lei


Media prețului estimat pentru următoarele 30 de zile: 22688.95 lei
Spre magazin →

Laptop ASUS ROG Zephyrus Duo GX650RS: Performanță de ultimă generație și versatilitate uimitoare

Laptop-ul ASUS ROG Zephyrus Duo GX650RS este o mașină de gaming incredibilă, cu performanțe de ultimă generație și versatilitate uimitoare. Laptopul este echipat cu un procesor AMD Ryzen 9-6900HX, o placă grafică NVIDIA GeForce RTX 4090 și un ecran de 16 inchi cu o rezoluție de 4K și o rată de reîmprospătare de 165 Hz. Această combinație de hardware oferă performanțe de neegalat în cele mai recente jocuri, oferind imagini clare și fluide.
[Laptop ASUS ROG Zephyrus Duo GX650RS]

Caracteristici de performanță

Procesorul AMD Ryzen 9-6900HX este unul dintre cele mai puternice procesoare mobile disponibile, oferind performanțe excelente pentru jocuri, multitasking și alte sarcini intensive. Placa grafică NVIDIA GeForce RTX 4090 este, de asemenea, una dintre cele mai puternice plăci grafice mobile disponibile, oferind grafică de înaltă definiție și performanțe ridicate în jocuri.

Ecran

Ecranul de 16 inchi al laptopului ASUS ROG Zephyrus Duo GX650RS este un ecran Mini LED de înaltă calitate, cu o rezoluție de 4K și o rată de reîmprospătare de 165 Hz. Această combinație oferă o experiență de joc incredibilă, cu imagini clare și fluide.

Ecran secundar

Laptop-ul ASUS ROG Zephyrus Duo GX650RS are un ecran secundar de 14,1 inchi, care se numește ScreenPad Plus. Acest ecran poate fi folosit pentru a extinde spațiul de lucru, pentru a efectua sarcini secundare sau pentru a juca jocuri.

Design și caracteristici

Laptop-ul ASUS ROG Zephyrus Duo GX650RS are un design futurist, cu o carcasă din aliaj de aluminiu și magneziu. Laptopul este disponibil în două culori: negru și alb.

Alte caracteristici ale laptopului ASUS ROG Zephyrus Duo GX650RS includ:

* 64 GB de memorie RAM DDR5
* 2 x 2 TB de stocare SSD
* Tastatura mecanică ROG RX
* Suport pentru până la trei ecrane externe
* Wi-Fi 6E și Bluetooth 5.2

Concluzie

Laptop-ul ASUS ROG Zephyrus Duo GX650RS este o alegere excelentă pentru jucătorii hardcore și creatorii de conținut care doresc să obțină cele mai bune performanțe și versatilitate posibile. Laptopul are un procesor puternic, o placă grafică puternică, un ecran excelent și un design futurist.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Vandut de

ITGalaxy.ro
Oferte si Cupoane - Recente