Laptop Acer Nitro 5 An515, procesor Intel i7-11800H, 15.6″, 16GB RAM, 1TB SSD, Windows 11 Home, Nvidia RTX 3050TI

6,653.99lei


Spre magazin →

Laptop Acer Nitro 5 An515 este un laptop puternic și versatil, conceput pentru a oferi performanțe și divertisment de ultimă generație.

[Laptop Acer Nitro 5 An515]

Laptopul este alimentat de un procesor Intel Core i7-11800H cu 8 nuclee și 16 fire de execuție, care oferă performanțe excelente pentru jocuri, editare video și alte sarcini solicitante. Ecranul de 15,6 inchi cu rezoluție Full HD oferă imagini clare și vii, iar tastatura este confortabilă și precisă.

Laptopul are 16 GB de memorie RAM și 1 TB de spațiu de stocare SSD, care oferă suficientă putere pentru a rula mai multe aplicații simultan și pentru a stoca o cantitate mare de date. Grafica NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti este suficientă pentru a rula jocuri de ultimă generație la detalii ridicate.

Laptopul are o durată de viață a bateriei de până la 6 ore, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru cei care sunt întotdeauna în mișcare. De asemenea, laptopul are un design elegant și subțire, care îl face ușor de transportat.

Caracteristici principale:

* Procesor Intel Core i7-11800H cu 8 nuclee și 16 fire de execuție
* Ecran de 15,6 inchi cu rezoluție Full HD
* Tastatura confortabilă și precisă
* 16 GB de memorie RAM
* 1 TB de spațiu de stocare SSD
* NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti
* Windows 11 Home

Avantaje:

* Performanțe excelente pentru jocuri și sarcini solicitante
* Ecran clar și viu
* Tastatură confortabilă și precisă
* Spațiu de stocare suficient
* Grafică excelentă pentru jocuri
* Design elegant și subțire

Dezavantaje:

* Durata de viață a bateriei medie

Concluzie:

Laptop Acer Nitro 5 An515 este o alegere excelentă pentru cei care caută un laptop puternic și versatil care să le ofere performanțe și divertisment de ultimă generație. Este o alegere bună pentru studenți, profesioniști sau oricine caută un laptop care să poată face față oricărei sarcini, inclusiv jocuri.

Iată câteva detalii suplimentare despre acest laptop:

* Laptopul are un sistem de răcire eficient, care îl ajută să funcționeze la performanțe maxime fără a se supraîncălzi.
* Laptopul are o serie de caracteristici de securitate, cum ar fi cititorul de amprente digitale și modul de protecție a confidențialității.
* Laptopul are o serie de porturi și conexiuni, inclusiv porturi USB-C, USB-A, HDMI și Ethernet.

Acer Nitro 5 An515 este un laptop excelent pentru cei care caută un dispozitiv puternic și versatil care să le ofere performanțe și divertisment de ultimă generație.

Comparativ cu modelul Acer Nitro 5 An515 cu procesor Intel i5-11400H, modelul cu procesor Intel i7-11800H oferă următoarele avantaje:

* Performanțe mai bune pentru jocuri și sarcini solicitante
* Grafică mai bună pentru jocuri
* Durata de viață a bateriei mai mică

În cele din urmă, alegerea celui mai bun laptop pentru tine depinde de nevoile și bugetul tău. Dacă cauți un laptop puternic și versatil care să te poată ajuta să te distrezi și să lucrezi, Acer Nitro 5 An515 cu procesor Intel i7-11800H este o opțiune excelentă.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Producator

Diagonala ecran

Rezolutie ecran

Tip ecran

Familie procesor

Model procesor

Memorie ram

Capacitate SSD

Tip memorie ram

Interfata stocare

Sistem de operare

Vandut de

evoMAG
Oferte si Cupoane - Recente