Laptop Dell Latitude 7430, procesor Intel i7-1255U, 14″, 16GB RAM, 512GB SSD, Intel® Iris® Xe Graphics, Windows 11 Pro

8,999.99lei


Spre magazin →

Laptop Dell Latitude 7430: Performanță și securitate pentru afaceri

[Laptop Dell Latitude 7430]

Laptop-ul Dell Latitude 7430 este un laptop excelent pentru afaceri, cu un procesor Intel Core i7-1255U, un ecran de 14 inchi și o greutate de doar 1,29 kg. Acest laptop este perfect pentru profesioniștii care au nevoie de performanțe și securitate.

Caracteristici de performanță

Procesorul Intel Core i7-1255U este un procesor puternic, cu patru nuclee și opt fire, care oferă performanțe excelente pentru sarcini precum editare video, multitasking și alte sarcini intensive.

Placa grafică Intel Iris Xe este, de asemenea, o placă grafică puternică, care poate fi utilizată pentru sarcini grafice ușoare, cum ar fi editare video de bază și jocuri casual.

Ecran

Ecranul de 14 inchi al laptopului Dell Latitude 7430 are o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli și o rată de reîmprospătare de 60 Hz. Această combinație oferă o experiență vizuală excelentă, cu imagini clare și fluide.

Design și caracteristici

Laptop-ul Dell Latitude 7430 are un design elegant, cu o carcasă din aluminiu și magneziu. Laptopul este certificat MIL-STD 810H, ceea ce înseamnă că este rezistent la căderi, vibrații și alte condiții dure.

Alte caracteristici ale laptopului Dell Latitude 7430 includ:

* 16 GB de memorie RAM DDR5
* 512 GB de stocare SSD
* Tastatura iluminată cu LED
* Touchpad cu suport pentru gesturi
* Suport pentru până la două ecrane externe
* Wi-Fi 6E și Bluetooth 5.2

Caracteristici de securitate

Laptop-ul Dell Latitude 7430 include o serie de caracteristici de securitate care îl fac o alegere bună pentru afaceri, inclusiv:

* Intel vPro
* TPM 2.0
* Kensington Lock
* Cititor de amprente

Concluzie

Laptop-ul Dell Latitude 7430 este o alegere excelentă pentru profesioniștii care au nevoie de un laptop puternic și durabil. Laptopul are performanțe excelente pentru sarcini precum editare video, multitasking și alte sarcini intensive. De asemenea, este rezistent la condiții dure și are o serie de caracteristici de securitate care îl fac o alegere bună pentru afaceri.

Unele dintre avantajele laptopului Dell Latitude 7430 includ:

* Performanțe excelente
* Durabilitate
* Caracteristici de securitate

Unele dintre dezavantajele laptopului Dell Latitude 7430 includ:

* Prețul ridicat
* Greutatea mare

Recomandări

Laptop-ul Dell Latitude 7430 este o alegere excelentă pentru profesioniștii care au nevoie de un laptop puternic și durabil pentru sarcini precum editare video, multitasking și alte sarcini intensive. De asemenea, este o alegere excelentă pentru profesioniștii care lucrează în medii dure sau care au nevoie de un laptop cu caracteristici de securitate avansate.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Producator

Diagonala ecran

Rezolutie ecran

Tip ecran

Familie procesor

Model procesor

Placa video integrata

Memorie ram

Capacitate SSD

Tip memorie ram

Interfata stocare

Sistem de operare

Vandut de

evoMAG
Oferte si Cupoane - Recente