Laptop Dell latitude 5530, procesor intel i7-1265u, 32GB RAM, 1TB SSD

9,799.99lei


Spre magazin →

Dell Latitude 5530 – Un laptop puternic și versatil, perfect pentru afaceri și pentru utilizarea personală

[Laptop Dell Latitude 5530]

Dell Latitude 5530 este un laptop puternic și versatil, perfect pentru afaceri și pentru utilizarea personală. Laptopul este echipat cu un procesor Intel Core i7-1265U, care oferă performanțe excelente pentru orice sarcină, fie că este vorba de lucru productiv, de editare video sau de jocuri. Display-ul de 15,6 inci este clar și luminos, perfect pentru vizionarea de filme sau pentru lucrul cu documente. Iar memoria RAM de 32 GB și SSD-ul de 1 TB asigură viteze de încărcare și multitasking rapide.

Caracteristici cheie:

* Procesor Intel Core i7-1265U
* Display de 15,6 inci cu rezoluție Full HD (1920 x 1080)
* Memorie RAM de 32 GB
* SSD de 1 TB
* Grafică Intel Iris Xe
* Windows 11 Pro

Performanțe excelente

Procesorul Intel Core i7-1265U este un procesor puternic, cu 10 nuclee și 12 fire. Acesta oferă performanțe excelente pentru orice sarcină, fie că este vorba de lucru productiv, de editare video sau de jocuri.

Display clar și luminos

Display-ul de 15,6 inci este clar și luminos, cu o rezoluție Full HD (1920 x 1080). Acesta este perfect pentru vizionarea de filme sau pentru lucrul cu documente.

Memorie RAM și SSD rapide

Memoria RAM de 32 GB asigură viteze de multitasking rapide. Iar SSD-ul de 1 TB asigură viteze de încărcare rapide.

Grafică Intel Iris Xe

Grafica Intel Iris Xe oferă performanțe excelente pentru aplicații grafice, cum ar fi editare foto sau video.

Windows 11 Pro

Laptopul este livrat cu Windows 11 Pro, cel mai recent sistem de operare de la Microsoft pentru afaceri.

Concluzie

Dell Latitude 5530 este un laptop puternic și versatil, perfect pentru afaceri și pentru utilizarea personală. Este o alegere excelentă pentru cei care caută un laptop care să îndeplinească toate nevoile lor.

Avantaje:

* Performanțe excelente
* Display clar și luminos
* Memorie RAM și SSD rapide
* Grafică Intel Iris Xe
* Windows 11 Pro

Dezavantaje:

* Nu este un laptop de gaming de ultimă generație

Detalii suplimentare

Laptopul are o construcție robustă, cu un cadru din aluminiu. Greutatea acestuia este de 1,9 kilograme, ceea ce îl face ușor de transportat. Laptopul are o autonomie de până la 11 ore, ceea ce îl face perfect pentru lucrul mobil.

Laptopul are o serie de caracteristici de securitate, cum ar fi un cititor de amprente digitale, o cameră web cu obturator fizic și un cip TPM. Aceste caracteristici vă ajută să vă protejați datele.

Laptopul are o serie de porturi și conexiuni, inclusiv două porturi USB-A, un port USB-C, un port HDMI, un port Ethernet și un slot pentru card SD. Aceste porturi vă permit să conectați o varietate de periferice.

În general, Dell Latitude 5530 este un laptop excelent pentru afaceri și pentru utilizarea personală. Oferă performanțe excelente, un display clar și luminos, o autonomie lungă și o serie de caracteristici de securitate.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Vandut de

evoMAG
Oferte si Cupoane - Recente