Laptop Dell Latitude 5520, procesor Intel i5-1135G7, 15.6″, 8GB RAM, 256GB SSD, Intel® Iris® Xe Graphics, Windows 11 Home S

5,399.99lei


Spre magazin →

Laptop Dell Latitude 5520: Performanță și productivitate într-un design elegant

Laptop-ul Dell Latitude 5520 este o alegere excelentă pentru studenți, profesioniști și utilizatori casnici care caută un dispozitiv performant și productiv într-un design elegant. Cu un procesor Intel i5-1135G7, 8 GB de RAM și un SSD de 256 GB, acest laptop poate gestiona cu ușurință sarcini complexe, cum ar fi editarea de documente, multitasking și utilizarea aplicațiilor profesionale.

Ecranul de 15,6 inchi cu rezoluție Full HD oferă imagini clare și detaliate, iar bateria de până la 12 ore vă permite să lucrați sau să vă divertisiți toată ziua, chiar și fără priză.

Designul elegant al laptopului Dell Latitude 5520 îl face o alegere excelentă pentru utilizatorii care apreciază aspectul și calitatea. Laptopul este fabricat din materiale de înaltă calitate, cum ar fi aluminiul, și are o carcasă subțire și ușoară, cu o greutate de doar 1,7 kilograme.

Iată câteva dintre principalele caracteristici ale laptopului Dell Latitude 5520:

* Procesor Intel i5-1135G7
* 8 GB RAM
* 256 GB SSD
* Ecran de 15,6 inchi Full HD
* Baterie de până la 12 ore
* Design elegant

Iată câteva dintre sarcinile pentru care laptopul Dell Latitude 5520 este potrivit:

* Lucrul de birou
* Editarea de documente
* Multitasking
* Utilizarea aplicațiilor profesionale
* Streaming video
* Jocuri casual

Avantaje:

* Performanță excelentă pentru sarcini de bază și multitasking
* Design elegant și portabil
* Durată lungă de viață a bateriei

Dezavantaje:

* Nu este potrivit pentru jocuri solicitante

Recomandări:

Dacă sunteți în căutarea unui laptop performant și productiv într-un design elegant, Dell Latitude 5520 este o alegere excelentă. Acest laptop este potrivit pentru studenți, profesioniști și utilizatori casnici care au nevoie de un dispozitiv care să poată gestiona sarcini complexe și să fie portabil.

Detalii suplimentare:

* Laptopul Dell Latitude 5520 este fabricat din materiale de înaltă calitate, cum ar fi aluminiul.
* Laptopul are o carcasă subțire și ușoară, cu o greutate de doar 1,7 kilograme.
* Laptopul are o cameră web HD de 720p și un sistem de difuzoare stereo.
* Laptopul are o varietate de porturi și conectori, inclusiv două porturi USB-A 3.2, un port HDMI, un port USB-C și un cititor de carduri microSD.

Concluzie:

Laptop-ul Dell Latitude 5520 este o alegere excelentă pentru studenți, profesioniști și utilizatori casnici care caută un dispozitiv performant, productiv și accesibil. Acest laptop este potrivit pentru o varietate de sarcini, inclusiv lucrul de birou, editarea de documente, multitasking, utilizarea aplicațiilor profesionale, streaming video și jocuri casual.

Observații specifice pentru versiunea cu Windows 11 Home S:

* Sistemul de operare Windows 11 Home S este o versiune simplificată a Windows 11 care permite doar instalarea de aplicații din Microsoft Store. Acest lucru poate fi o restricție pentru utilizatorii care doresc să instaleze aplicații care nu sunt disponibile în Microsoft Store.
* Versiunea cu Windows 11 Home S a laptopului Dell Latitude 5520 este puțin mai accesibilă decât versiunea cu Windows 11 Home.

Recomandări specifice:

Pentru utilizatorii care au nevoie de un laptop pentru sarcini de bază și multitasking, versiunea cu Windows 11 Home S este o alegere excelentă. Această versiune oferă performanță și productivitate la un preț accesibil.

Pentru utilizatorii care au nevoie de un laptop pentru sarcini mai complexe, cum ar fi editarea video sau jocurile solicitante, este recomandată versiunea cu Windows 11 Home. Această versiune oferă performanță și productivitate mai ridicate, precum și posibilitatea de a instala

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Producator

Diagonala ecran

Rezolutie ecran

Tip ecran

Familie procesor

Model procesor

Placa video integrata

Memorie ram

Capacitate SSD

Tip memorie ram

Interfata stocare

Sistem de operare

Vandut de

evoMAG
Oferte si Cupoane - Recente