Laptop ASUS Vivobook 15X M1503Qa, procesor AMD Ryzen 7-5800H, 15.6″, 8GB RAM, 512GB SSD, AMD Radeon, Windows 11 Home

4,352.99lei


Media prețului estimat pentru următoarele 30 de zile: 3393.39 lei
Spre magazin →

Laptop ASUS Vivobook 15X M1503Qa este un laptop puternic și versatil, conceput pentru a oferi performanțe și productivitate de zi cu zi, dar și pentru jocuri casual.

[Laptop ASUS Vivobook 15X M1503Qa]

Laptopul este alimentat de un procesor AMD Ryzen 7-5800H cu 8 nuclee și 16 fire de execuție, care oferă performanțe excelente pentru sarcini precum navigarea pe internet, lucrul cu documente, editare foto și editare video ușoară. Ecranul de 15,6 inchi cu rezoluție Full HD oferă imagini clare și vii, iar tastatura este confortabilă și precisă.

Laptopul are 8 GB de memorie RAM și 512 GB de spațiu de stocare SSD, care oferă suficientă putere pentru a rula mai multe aplicații simultan și pentru a stoca o cantitate mare de date. Grafica AMD Radeon este suficientă pentru a reda jocuri casual, precum Fortnite sau League of Legends .

Laptopul are o durată de viață a bateriei de până la 9 ore, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru cei care sunt întotdeauna în mișcare. De asemenea, laptopul are un design elegant și subțire, care îl face ușor de transportat.

Caracteristici principale:

* Procesor AMD Ryzen 7-5800H cu 8 nuclee și 16 fire de execuție
* Ecran de 15.6 inchi cu rezoluție Full HD
* Tastatura confortabilă și precisă
* 8 GB de memorie RAM
* 512 GB de spațiu de stocare SSD
* AMD Radeon
* Windows 11 Home

Avantaje:

* Performanțe excelente pentru sarcini de zi cu zi
* Ecran clar și viu
* Tastatură confortabilă și precisă
* Spațiu de stocare suficient
* Grafică suficientă pentru jocuri casual
* Durata de viață a bateriei excelentă
* Design elegant și subțire

Dezavantaje:

* Prețul mai ridicat decât modelele cu procesoare mai slabe
* Performanțe mai slabe pentru jocuri de ultimă generație

Concluzie:

Laptop ASUS Vivobook 15X M1503Qa este o alegere excelentă pentru cei care caută un laptop puternic și versatil care să le ofere performanțe și productivitate de zi cu zi, dar și pentru jocuri casual. Este o alegere bună pentru studenți, profesioniști sau oricine caută un laptop care să poată face față oricărei sarcini.

Iată câteva detalii suplimentare despre acest laptop:

* Laptopul are un sistem de răcire eficient, care îl ajută să funcționeze la performanțe maxime fără a se supraîncălzi.
* Laptopul are o serie de caracteristici de securitate, cum ar fi cititorul de amprente digitale și modul de protecție a confidențialității.
* Laptopul are o serie de porturi și conexiuni, inclusiv porturi USB-C, USB-A, HDMI și Ethernet.

ASUS Vivobook 15X M1503Qa este un laptop excelent pentru cei care caută un dispozitiv puternic și versatil care să le ofere performanțe și productivitate de zi cu zi, dar și pentru jocuri casual.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Vandut de

ITGalaxy.ro
Oferte si Cupoane - Recente