Laptop ASUS Vivobook 15X Oled X1503Za, procesor Intel i7-12700H, 15.6″, 8GB RAM, 512GB SSD, Intel® Iris® Xe Graphics, Windows 11 Home

4,910.99lei


Media prețului estimat pentru următoarele 30 de zile: 4908.74 lei
Spre magazin →

Laptop ASUS Vivobook 15X OLED X1503Za – Un laptop puternic și versatil, perfect pentru creativitate și jocuri

Caracteristici cheie:

* Procesor Intel i7-12700H
* Display de 15,6 inci cu rezoluție OLED (2880 x 1800)
* Memorie RAM de 8 GB
* SSD de 512 GB
* Grafică Intel® Iris® Xe Graphics
* Windows 11 Home

Performanțe excelente

Procesorul Intel i7-12700H este un procesor puternic, cu 14 nuclee și 20 fire. Acesta oferă performanțe excelente pentru orice sarcină, fie că este vorba de jocuri, editare video sau creare de conținut.

Display clar și luminos

Display-ul de 15,6 inci este clar și luminos, cu o rezoluție OLED (2880 x 1800). Acesta oferă o experiență vizuală excelentă pentru jocuri, filme și alte aplicații.

Memorie RAM și SSD rapide

Memoria RAM de 8 GB asigură viteze de multitasking rapide. Iar SSD-ul de 512 GB asigură viteze de încărcare și de transfer rapide.

Grafică Intel® Iris® Xe Graphics

Grafica Intel® Iris® Xe Graphics oferă performanțe excelente pentru sarcini precum vizionarea de filme sau utilizarea aplicațiilor de editare foto și video de bază.

Windows 11 Home

Laptopul este livrat cu Windows 11 Home, cel mai recent sistem de operare de la Microsoft pentru uz casnic. Acesta oferă o serie de caracteristici și aplicații utile, inclusiv un nou design, o interfață îmbunătățită și o serie de noi funcții de securitate.

Concluzie

ASUS Vivobook 15X OLED X1503Za este un laptop excelent pentru creativitate și jocuri. Oferă performanțe excelente, un display clar și luminos, o memorie RAM și un SSD rapide și o grafică puternică.

Avantaje:

* Performanțe excelente
* Display clar și luminos
* Memorie RAM și SSD rapide
* Grafică Intel® Iris® Xe Graphics
* Ecran OLED

Dezavantaje:

* Preț ridicat
* Memorie RAM limitată

Detalii suplimentare

Laptopul are o construcție robustă, cu un cadru din aluminiu și plastic. Greutatea acestuia este de 1,8 kilograme, ceea ce îl face ușor de transportat. Laptopul are o autonomie de până la 10 ore, ceea ce îl face perfect pentru lucrul mobil.

Laptopul are o serie de porturi și conexiuni, inclusiv trei porturi USB-A, un port USB-C, un port HDMI, un port Ethernet și un jack audio de 3,5 mm. Aceste porturi vă permit să conectați o varietate de periferice.

În general, ASUS Vivobook 15X OLED X1503Za este o alegere excelentă pentru persoanele care doresc un laptop puternic și versatil care să le ofere performanțe excelente pentru creativitate și jocuri.

Detalii suplimentare despre memoria RAM limitată:

Memoria RAM de 8 GB este suficientă pentru majoritatea sarcinilor de zi cu zi, cum ar fi navigarea pe internet, utilizarea aplicațiilor de birou și vizionarea de filme. Cu toate acestea, dacă intenționați să utilizați laptopul pentru sarcini mai solicitante, cum ar fi editarea video sau jocurile, este posibil să aveți nevoie de mai multă memorie RAM.

O opțiune pentru a rezolva această problemă este să actualizați memoria RAM la 16 GB sau 32 GB. Acest lucru poate fi realizat de un profesionist sau puteți face acest lucru singur, dacă aveți experiență.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Vandut de

ITGalaxy.ro
Oferte si Cupoane - Recente