Laptop Apple, procesor Intel i7-, 15″, 16GB RAM, 512GB SSD

12,399.99lei


Spre magazin →

Laptopul Apple cu procesor Intel i7-, 15″, 16GB RAM, 512GB SSD

Un laptop performant și versatil, perfect pentru orice sarcină

Laptopul Apple cu procesor Intel i7- este un model de ultimă generație, care oferă performanțe și caracteristici excepționale.

Laptopul este echipat cu procesorul Intel i7-, care este un procesor puternic, capabil să facă față sarcinilor solicitante, cum ar fi editarea video, lucrul cu aplicații CAD sau jocuri.

Ecranul de 15 inchi are o rezoluție de 2560 x 1600 pixeli și oferă o imagine clară și detaliată.

Laptopul are 16 GB de memorie RAM și 512 GB de stocare SSD. Această configurație oferă performanțe excelente pentru multitasking și pentru stocarea de fișiere mari.

Iată câteva dintre caracteristicile cheie ale laptopului Apple cu procesor Intel i7-:

* Procesor Intel i7-
* Ecran de 15 inchi
* 16 GB de memorie RAM
* 512 GB de stocare SSD
* Sistem de operare macOS

Orice utilizator care are nevoie de un laptop performant și versatil pentru a-și îndeplini sarcinile va fi impresionat de laptopul Apple cu procesor Intel i7-. Acest laptop oferă performanțe excelente, un ecran de dimensiuni medii și o gamă largă de caracteristici care îl fac perfect pentru orice sarcină.

Iată câteva dintre avantajele specifice ale acestui laptop:

* Performanță puternică: Procesorul Intel i7- este capabil să facă față sarcinilor solicitante, cum ar fi editarea video, lucrul cu aplicații CAD sau jocuri.
* Ecran de dimensiuni medii: Ecranul de 15 inchi este perfect pentru lucrul cu documente, vizionarea de filme sau editarea de fotografii și video.
* Stocare SSD: Stocarea SSD de 512 GB oferă o viteză de citire și scriere incredibilă, permițându-vă să încărcați aplicațiile și fișierele fără întârziere.
* Design elegant: Laptopul Apple cu procesor Intel i7- are un design elegant și subțire, care îl face perfect pentru a fi luat cu tine oriunde.

În concluzie, laptopul Apple cu procesor Intel i7- este o alegere excelentă pentru orice utilizator care caută un dispozitiv performant și versatil care să facă față tuturor nevoilor.

Iată câteva dintre caracteristicile suplimentare ale laptopului Apple cu procesor Intel i7-:

* Cameră web HD cu microfon
* Conectori Thunderbolt 3, USB-C, HDMI, SDXC
* Touch Bar și Touch ID

Aceste caracteristici suplimentare îl fac un laptop ideal pentru o varietate de sarcini, inclusiv:

* Lucrul cu documente
* Navigarea pe internet
* Vizionarea de filme
* Editarea de fotografii și video
* Jocuri
* Programarea
* Codarea

Laptopul Apple cu procesor Intel i7- este o alegere excelentă pentru oricine caută un laptop performant și versatil care să facă față tuturor nevoilor.

Iată o descriere mai concisă:

Laptopul Apple cu procesor Intel i7- este un laptop performant și versatil, perfect pentru orice sarcină. Are un procesor Intel i7-, ecran de 15 inchi, 16 GB de memorie RAM și 512 GB de stocare SSD. Rulează sistemul de operare macOS.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Vandut de

evoMAG
Oferte si Cupoane - Recente