Laptop Apple Macbook Pro, procesor Apple-M2, 13.3″, 8GB RAM, 256GB SSD, Integrated M2 10-core Graphics, Mac OS Monterey, tastatura INT, argintiu

7,446.99lei


Media prețului estimat pentru următoarele 30 de zile: 7453.72 lei
Spre magazin →

Laptop Apple MacBook Pro: Performanță și creativitate la îndemână

[Laptop Apple MacBook Pro]

Laptop-ul Apple MacBook Pro este o alegere excelentă pentru cei care caută un dispozitiv puternic și versatil care să le poată susține sarcinile creative și profesionale. Cu un procesor Apple M2, 8 GB de memorie RAM și 256 GB de stocare SSD, laptopul este capabil să gestioneze cu ușurință chiar și cele mai solicitante sarcini, cum ar fi editare video 4K, modelare 3D și alte sarcini solicitante.

Caracteristici de performanță

Procesorul Apple M2 este un procesor puternic, cu 8 nuclee și 10 fire, care oferă performanțe excelente pentru sarcini precum editare video, modelare 3D și alte sarcini solicitante.

Placa grafică Apple M2 Integrated 10-core Graphics oferă performanțe grafice excelente, care pot fi utilizate pentru sarcini precum editare video 4K, jocuri și alte sarcini solicitante.

Ecran

Ecranul de 13,3 inchi cu o rezoluție de 2560 x 1600 pixeli oferă o experiență vizuală excelentă, cu imagini clare și fluide.

Design și caracteristici

Laptop-ul MacBook Pro are un design elegant și minimalist, cu o carcasă din aluminiu. Laptopul este disponibil în două culori: argintiu și gri.

Laptop-ul vine cu o serie de caracteristici avansate, inclusiv:

* Tastatura Magic Keyboard cu iluminare LED
* Touchpad Force Touch
* Cameră web HD
* Senzor de amprentă Touch ID

Concluzie

Laptop-ul Apple MacBook Pro este o alegere excelentă pentru cei care caută un dispozitiv puternic și versatil care să le poată susține sarcinile creative și profesionale. Cu un procesor Apple M2, 8 GB de memorie RAM și 256 GB de stocare SSD, laptopul este capabil să gestioneze cu ușurință chiar și cele mai solicitante sarcini.

Unele dintre avantajele laptopului Apple MacBook Pro includ:

* Performanțe excelente pentru sarcini creative și profesionale
* Design elegant și minimalist
* Caracteristici avansate, inclusiv Tastatura Magic Keyboard, Touchpad Force Touch, Cameră web HD și Senzor de amprentă Touch ID

Unele dintre dezavantajele laptopului Apple MacBook Pro includ:

* Prețul ridicat
* Durata scurtă de viață a bateriei în condiții de utilizare intensă

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Vandut de

ITGalaxy.ro
Oferte si Cupoane - Recente