Laptop Macbook Pro, procesor Apple M1, 8GB RAM, 256GB SSD

6,748.99lei


Spre magazin →

Laptopul Macbook Pro, procesor Apple M1, 13.3″, 8GB RAM, 256GB SSD

Un laptop performant și versatil, perfect pentru studenți și profesioniști

Laptopul Macbook Pro este un model de ultimă generație, care oferă performanțe și caracteristici excepționale.

Laptopul este echipat cu procesorul Apple M1, care este un procesor de ultimă generație, capabil să facă față sarcinilor de zi cu zi, cum ar fi lucrul cu documente, navigarea pe internet sau vizionarea de filme, dar și sarcinilor mai solicitante, cum ar fi editarea foto și video 4K sau crearea de conținut multimedia.

Ecranul de 13.3 inchi are o rezoluție de 2560 x 1600 pixeli și oferă o imagine clară și detaliată.

Laptopul are 8 GB de memorie RAM și 256 GB de stocare SSD. Această configurație oferă performanțe excelente pentru multitasking și pentru stocarea de fișiere medii.

Iată câteva dintre caracteristicile cheie ale laptopului Macbook Pro:

* Procesor Apple M1
* Ecran de 13.3 inchi
* 8 GB de memorie RAM
* 256 GB de stocare SSD
* Sistem de operare macOS Big Sur

Studenții și profesioniștii care au nevoie de un laptop performant și versatil pentru a-și îndeplini sarcinile vor fi impresionați de Macbook Pro. Acest laptop oferă performanțe excelente, un ecran de dimensiuni medii și o gamă largă de caracteristici care îl fac perfect pentru orice sarcină.

Iată câteva dintre avantajele specifice ale acestui laptop pentru studenți și profesioniști:

* Performanță excelentă: Procesorul Apple M1 este capabil să facă față sarcinilor de zi cu zi, cum ar fi lucrul cu documente, navigarea pe internet sau vizionarea de filme, dar și sarcinilor mai solicitante, cum ar fi editarea foto și video 4K sau crearea de conținut multimedia.
* Ecran de dimensiuni medii: Ecranul de 13.3 inchi este perfect pentru lucrul cu documente, vizionarea de filme sau editarea foto și video.
* Stocare SSD: Stocarea SSD de 256 GB oferă o viteză de citire și scriere incredibilă, permițându-vă să încărcați aplicațiile și fișierele fără întârziere.
* Autonomie excelentă: Laptopul Macbook Pro are o autonomie de până la 18 ore, permițându-vă să lucrați sau să vă jucați fără griji.

În concluzie, Macbook Pro este un laptop excelent pentru studenți și profesioniști care au nevoie de un dispozitiv performant și versatil.

Iată câteva dintre caracteristicile suplimentare ale laptopului Macbook Pro:

* Touch Bar
* Touch ID
* Cameră web FaceTime HD
* Conectori Thunderbolt 4
* Cititor de carduri SD

Aceste caracteristici suplimentare îl fac un laptop ideal pentru o varietate de sarcini, inclusiv:

* Lucrul cu documente
* Navigarea pe internet
* Vizionarea de filme
* Editarea foto și video
* Jocuri ușoare
* Programarea
* Codarea

Laptopul Macbook Pro este o alegere excelentă pentru oricine caută un laptop performant și versatil care să facă față tuturor nevoilor.

Iată o descriere mai concisă:

Laptopul Macbook Pro este un laptop performant și versatil, perfect pentru studenți și profesioniști. Are un procesor Apple M1, ecran de 13.3 inchi, 8 GB de memorie RAM și 256 GB de stocare SSD. Rulează sistemul de operare macOS Big Sur.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Vandut de

evoMAG
Oferte si Cupoane - Recente