-23%

Laptop Acer Aspire 3 A315-24P, 15.6″, AMD Ryzen 5 7520U, 8GB, 512GB, No OS

1,799.99lei


Media prețului estimat pentru următoarele 30 de zile: 2184.28 lei
Spre magazin →

Laptop Acer Aspire 3 A315-24P, 15.6″, AMD Ryzen 5 7520U, 8GB, 512GB, No OS

Performanță excelentă pentru sarcini zilnice și multitasking la un preț accesibil

Laptopul Acer Aspire 3 A315-24P este o alegere excelentă pentru studenți, profesioniști și utilizatori casnici care caută un laptop puternic și accesibil. Este alimentat de un procesor AMD Ryzen 5 7520U, care oferă performanțe excelente pentru sarcini zilnice, cum ar fi navigarea pe internet, multitasking și utilizarea aplicațiilor de productivitate. Grafica AMD Radeon RX Vega 6 asigură o performanță grafică decentă pentru sarcini simple, cum ar fi vizionarea de filme sau jocuri ușoare.

Ecranul de 15,6 inci are o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli. Ecranul este luminos și are un contrast ridicat, ceea ce oferă o experiență de vizualizare excelentă.

Laptopul are 8 GB de memorie RAM DDR5, care asigură o performanță fluidă și fără întreruperi, chiar și pentru cele mai solicitante aplicații. De asemenea, are un SSD de 512 GB, care oferă timpi de încărcare rapidi pentru jocuri, aplicații și fișiere.

Laptopul este echipat cu o varietate de porturi și conexiuni, inclusiv două porturi USB 3.2 Gen 1, un port USB 2.0, un port HDMI, un port Ethernet și un cititor de carduri SD. Acest lucru îl face perfect pentru conectarea la monitoare externe, periferice și alte dispozitive.

Laptopul are o durată de viață a bateriei de până la 5 ore, ceea ce îl face potrivit pentru utilizarea în deplasare.

Avantaje:

* Performanță excelentă pentru sarcini zilnice
* Performanțe excelente pentru multitasking
* Ecran luminos și vibrant
* Cantitate suficientă de memorie RAM
* Stocare SSD rapidă
* Diversitate de porturi și conexiuni

Dezavantaje:

* Stocarea SSD de 512 GB poate fi puțin restrictivă pentru cei care doresc să instaleze multe jocuri sau aplicații

Concluzie:

Laptopul Acer Aspire 3 A315-24P este o alegere excelentă pentru studenți, profesioniști și utilizatori casnici care caută un laptop puternic și accesibil pentru sarcini zilnice și multitasking. Oferă performanțe excelente pentru sarcini precum navigarea pe internet, utilizarea aplicațiilor de productivitate și editarea de fotografii și videoclipuri.

Descriere suplimentară:

Laptopul Acer Aspire 3 A315-24P este un laptop versatil care poate fi folosit pentru o varietate de sarcini. Este perfect pentru studenți, care pot folosi procesorul puternic pentru multitasking și pentru a rula aplicații solicitante, cum ar fi Microsoft Office sau Adobe Creative Suite. De asemenea, este o alegere excelentă pentru profesioniști, care pot folosi laptopul pentru a edita fotografii și videoclipuri, pentru a crea prezentări sau pentru a rula software de inginerie.

Laptopul este, de asemenea, o alegere excelentă pentru utilizatorii casnici care doresc un laptop puternic și accesibil pentru sarcini precum vizionarea de filme, navigarea pe internet și jocuri ușoare.

Iată câteva caracteristici specifice care fac din laptopul Acer Aspire 3 A315-24P o alegere excelentă pentru sarcini zilnice și multitasking:

* Procesorul AMD Ryzen 5 7520U oferă performanțe excelente pentru sarcini zilnice, cum ar fi navigarea pe internet, multitasking și utilizarea aplicațiilor de productivitate.
* Memoria RAM DDR5 de 8 GB asigură o performanță fluidă și fără întreruperi, chiar și pentru cele mai solicitante aplicații.
* Stocarea SSD de 512 GB oferă timpi de încărcare rapidi pentru jocuri, aplicații și fișiere.
* Ecranul de 15,6 inci are o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli și o rată de reîmprospătare de 60 Hz, ceea ce oferă o experiență de vizualizare excelentă.

Pe lângă aceste caracteristici, laptopul Acer Aspire 3 A

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Producator

Vandut de

ITGalaxy.ro

Familie procesor

Capacitate SSD

Diagonala ecran

Memorie ram

Rezolutie ecran

Tip ecran

Sistem de operare
Oferte si Cupoane - Recente