Laptop Hp EliteBook 860 G9, 16″, 32GB Ram Intel i7, 5P6R8EA

6,633.99lei


Spre magazin →

Laptop HP EliteBook 860 G9, 16″, 32GB Ram Intel i7, 5P6R8EA
[Laptop HP EliteBook 860 G9, 16″, 32GB Ram Intel i7, 5P6R8EA]

Laptop HP EliteBook 860 G9 este un dispozitiv puternic și versatil, perfect pentru profesioniștii care au nevoie de un computer performant pentru a-și desfășura activitatea. Are un ecran de 16 inci cu rezoluție UHD, care oferă o imagine clară și detaliată. Este echipat cu un procesor Intel Core i7 de generația a 12-a, 32 GB de memorie RAM și un SSD de 1 TB, care oferă performanțe excelente pentru sarcini complexe, cum ar fi editarea video, lucrul cu modele 3D sau executarea de jocuri.

Laptopul are o construcție robustă și rezistentă, care îl face potrivit pentru utilizarea în medii solicitante. De asemenea, are o serie de caracteristici de securitate avansate, care îl ajută să protejeze datele dumneavoastră.

Iată câteva dintre principalele caracteristici ale laptopului HP EliteBook 860 G9:

* Ecran de 16 inci cu rezoluție UHD
* Procesor Intel Core i7 de generația a 12-a
* 32 GB de memorie RAM
* SSD de 1 TB
* Construcție robustă și rezistentă
* Caracteristici de securitate avansate

Laptopul HP EliteBook 860 G9 este o alegere excelentă pentru profesioniștii care au nevoie de un computer performant și sigur.

Iată câteva dintre beneficiile utilizării laptopului HP EliteBook 860 G9:

* Puteți lucra mai eficient cu un ecran mare și o rezoluție ridicată.
* Puteți rula aplicații complexe fără întârzieri.
* Puteți fi sigur că datele dumneavoastră sunt protejate.

Dacă sunteți în căutarea unui laptop puternic și versatil, laptopul HP EliteBook 860 G9 este o opțiune excelentă.

Detalii suplimentare:

* Procesorul Intel Core i7 de generația a 12-a oferă o performanță excelentă pentru sarcini complexe, cum ar fi editarea video, lucrul cu modele 3D sau executarea de jocuri.
* Memoria RAM de 32 GB asigură o performanță fluidă și fără întreruperi, chiar și atunci când lucrați cu mai multe aplicații în același timp.
* SSD-ul de 1 TB oferă o viteză de pornire și de încărcare rapidă a aplicațiilor, precum și o stocare suficientă pentru toate datele dumneavoastră.
* Ecranul de 16 inci cu rezoluție UHD oferă o imagine clară și detaliată, perfectă pentru redarea de videoclipuri, jocuri sau lucrul cu conținut grafic.
* Construcția robustă și rezistentă îl face potrivit pentru utilizarea în medii solicitante, cum ar fi în deplasare sau în birouri deschise.
* Caracteristicile de securitate avansate, cum ar fi HP Sure View Reflect, HP Sure Sense și HP Sure Click, vă ajută să vă protejați datele.

Concluzie:

Laptop HP EliteBook 860 G9 este un dispozitiv puternic și versatil, perfect pentru profesioniștii care au nevoie de un computer performant și sigur. Este o alegere excelentă pentru cei care caută un laptop care să fie atât performant, cât și sigur.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Vandut de

Emag.ro

Producator

Hp

Familie procesor

Intel

Capacitate SSD

1Tb

Diagonala ecran

16.x"

Memorie ram

32Gb

Rezolutie ecran

1920 x 1200

Tip ecran

WLED

Sistem de operare

Free DOS
Oferte si Cupoane - Recente