Laptop Asus Gaming ROG Strix SCAR 17, 17″, 32 GB Ram AMD Ryzen 9, G733PZ-LL026W

17,554.99lei

Spre magazin →

Laptop Asus Gaming ROG Strix SCAR 17, 17″, 32 GB Ram AMD Ryzen 9, G733PZ-LL026W

Performanțe puternice și o experiență de gaming imersivă într-un format versatil

Laptopul gaming Asus ROG Strix SCAR 17 este o alegere excelentă pentru jucătorii care doresc performanțe puternice și o experiență de gaming imersivă într-un format versatil. Acesta este echipat cu un procesor AMD Ryzen 9 7980HS de generația a 7-a, o placă grafică NVIDIA GeForce RTX 4080 de 16 GB și 32 GB de memorie RAM DDR5. Acest lucru îl face capabil să ruleze chiar și cele mai exigente jocuri la setări maxime de grafică, precum și aplicații creative precum Adobe Photoshop, Premiere Pro sau Autodesk Maya.

Ecran mare și luminos

Laptopul are un ecran de 17,3 inci cu rezoluție QHD+ și o rată de reîmprospătare de 360 Hz. Acest lucru asigură imagini clare și fluide, chiar și în cele mai rapide scene de acțiune. Ecranul este, de asemenea, antireflex, ceea ce îl face mai ușor de văzut în condiții de lumină puternică.

Design elegant și agresiv

Laptopul are un design elegant și agresiv, cu o carcasă din aluminiu și magneziu. Acesta este, de asemenea, destul de portabil, având o greutate de doar 3,2 kg.

Caracteristici de răcire eficiente

Laptopul este echipat cu o serie de caracteristici de răcire eficiente care ajută la menținerea temperaturilor scăzute, chiar și în timpul jocurilor intense.

Concluzie

Asus ROG Strix SCAR 17 este un laptop gaming excelent care oferă performanțe puternice, o experiență de gaming imersivă și un design elegant și versatil. Acesta este o alegere excelentă pentru jucătorii care doresc un laptop puternic și complet într-un format versatil.

Iată câteva dintre principalele caracteristici ale laptopului:

* Procesor AMD Ryzen 9 7980HS de generația a 7-a
* Placă grafică NVIDIA GeForce RTX 4080 de 16 GB
* 32 GB de memorie RAM DDR5
* Ecran de 17,3 inci cu rezoluție QHD+ și o rată de reîmprospătare de 360 Hz
* Design elegant și agresiv
* Greutate de doar 3,2 kg
* Caracteristici de răcire eficiente

Avantaje:

* Performanțe puternice pentru jocuri și sarcini creative
* Ecran mare și luminos
* Design elegant și agresiv
* Caracteristici de răcire eficiente

Dezavantaje:

* Preț ridicat

Recomandări:

* Pentru jucătorii care doresc performanțe puternice și o experiență de gaming imersivă într-un format versatil, Asus ROG Strix SCAR 17 este o alegere excelentă.
* Pentru creatorii de conținut care doresc un laptop puternic și complet într-un format versatil, Asus ROG Strix SCAR 17 este, de asemenea, o alegere excelentă.

Observații:

* Laptopul este echipat cu o serie de caracteristici suplimentare, cum ar fi un touchpad tactil cu suport pentru gesturi, o tastatură RGB și un sistem de sunet Dolby Atmos.

* Versiunea G733PZ-LL026W este echipată cu un ecran mini-LED cu o rată de reîmprospătare de 360 Hz și o luminozitate maximă de 500 de niți. Acest lucru oferă o imagine mai clară și mai vibrantă, în special în scenele întunecate.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Vandut de

Emag.ro

Producator

Asus

Familie procesor

Amd

Capacitate SSD

2Tb

Diagonala ecran

17.x"

Memorie ram

32 Gb

Rezolutie ecran

2560 x 1440

Tip ecran

IPS

Sistem de operare

Windows 11 Home
Oferte si Cupoane - Recente

Shopping Cart