Laptop Asus Business ExpertBook B9, 14″, 16GB Ram Intel i7, B9403CVA-KM0053

8,381.99lei


Spre magazin →

Laptop Asus Business ExpertBook B9, 14″, 16GB Ram Intel i7, B9403CVA-KM0053

[Laptop Asus Business ExpertBook B9, 14″, 16GB Ram Intel i7, B9403CVA-KM0053]

Laptop Asus Business ExpertBook B9 este un dispozitiv performant și durabil, perfect pentru profesioniștii care au nevoie de un computer puternic și sigur. Are un ecran de 14 inci cu rezoluție WQXGA+, care oferă o imagine clară și detaliată. Este echipat cu un procesor Intel Core i7 de generația a 13-a, 16 GB de memorie RAM și un SSD de 1 TB, care oferă performanțe excelente pentru sarcini complexe, cum ar fi editarea video, lucrul cu aplicații de proiectare sau jocuri video.

Laptopul are o construcție subțire și ușoară, care îl face ușor de transportat. De asemenea, are o serie de caracteristici de securitate avansate, care îl ajută să protejeze datele dumneavoastră.

Iată câteva dintre principalele caracteristici ale laptopului Asus Business ExpertBook B9:

* Ecran de 14 inci cu rezoluție WQXGA+
* Procesor Intel Core i7 de generația a 13-a
* 16 GB de memorie RAM
* SSD de 1 TB
* Construcție subțire și ușoară
* Caracteristici de securitate avansate

Laptopul Asus Business ExpertBook B9 este o alegere excelentă pentru profesioniștii care au nevoie de un computer performant și sigur pentru sarcini complexe.

Iată câteva dintre beneficiile utilizării laptopului Asus Business ExpertBook B9:

* Puteți lucra mai eficient cu un ecran clar și o rezoluție ridicată.
* Puteți rula aplicații complexe fără întârzieri.
* Puteți fi sigur că datele dumneavoastră sunt protejate.

Dacă sunteți în căutarea unui laptop performant și durabil pentru sarcini complexe, laptopul Asus Business ExpertBook B9 este o opțiune excelentă.

Detalii suplimentare:

* Procesorul Intel Core i7 de generația a 13-a oferă o performanță excelentă pentru sarcini complexe, cum ar fi editarea video, lucrul cu aplicații de proiectare sau jocuri video.
* Memoria RAM de 16 GB asigură o performanță fluidă și fără întreruperi, chiar și atunci când lucrați cu mai multe aplicații în același timp.
* SSD-ul de 1 TB oferă o viteză de pornire și de încărcare rapidă a aplicațiilor, precum și o stocare suficientă pentru majoritatea datelor dumneavoastră.
* Ecranul de 14 inci cu rezoluție WQXGA+ oferă o imagine clară și detaliată, perfectă pentru redarea de videoclipuri sau lucrul cu conținut grafic.
* Construcția subțire și ușoară (1,05 kg) îl face ușor de transportat.
* Caracteristicile de securitate avansate, cum ar fi TPM, ASUS Control Center și ASUS Business Manager, vă ajută să vă protejați datele.

Concluzie:

Laptop Asus Business ExpertBook B9 este un dispozitiv performant și durabil, perfect pentru profesioniștii care au nevoie de un computer puternic și sigur pentru sarcini complexe. Este o alegere excelentă pentru cei care caută un laptop care să fie atât performant, cât și sigur și ușor de transportat.

Avantaje:

* Ecran clar și detaliat
* Performanțe excelente pentru sarcini complexe
* Ușor de transportat
* Durabil
* Caracteristici de securitate avansate

Dezavantaje:

* Prețul relativ ridicat

Recomandări:

Acest laptop este o alegere excelentă pentru profesioniștii care au nevoie de un computer performant și sigur pentru sarcini complexe. Este deosebit de potrivit pentru cei care caută un laptop ușor de transportat și care necesită performanțe foarte ridicate.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Vandut de

Emag.ro

Producator

Asus

Familie procesor

Intel

Capacitate SSD

1Tb

Diagonala ecran

14.x"

Memorie ram

16Gb

Rezolutie ecran

2880 x 1800

Tip ecran

OLED

Sistem de operare

Windows 11 Pro
Oferte si Cupoane - Recente