Microsoft Surface Pro 15” Intel i7-1255U 8GB RAM, 512 GB SSD Windows 11 Home

8,090.81lei


Spre magazin →

Microsoft Surface Pro 15: Un dispozitiv 2-în-1 puternic și versatil

Microsoft Surface Pro 15 este un dispozitiv 2-în-1 puternic și versatil care poate fi folosit ca laptop sau tabletă. Cu un ecran de 15 inci, un procesor Intel Core i7-1255U și 8 GB de RAM, acest dispozitiv este perfect pentru sarcini precum multitasking, editarea de fotografii și videoclipuri și lucrul cu aplicații solicitante.

[Microsoft Surface Pro 15]

Ecranul de 15 inci este clar și strălucitor, cu o rezoluție de 2496 x 1664 pixeli. Oferă o experiență de vizionare plăcută, fie că vizionați videoclipuri, lucrați cu documente sau jucați jocuri.

Procesorul Intel Core i7-1255U este un procesor puternic de ultimă generație care oferă performanțe excelente. Este capabil să facă față cu ușurință sarcinilor multitasking solicitante, cum ar fi editarea de fotografii și videoclipuri sau lucrul cu aplicații de afaceri.

RAM-ul de 8 GB oferă suficientă memorie pentru a rula mai multe aplicații în același timp fără a întâmpina întârzieri.

Stocarea SSD de 512 GB este rapidă și fiabilă. Oferă suficient spațiu de stocare pentru a stoca toate datele și fișierele dvs.

Microsoft Surface Pro 15 este, de asemenea, un dispozitiv 2-în-1 foarte versatil. Poate fi folosit ca laptop sau tabletă, în funcție de nevoile dvs. Când este folosit ca laptop, are un tastatură și un touchpad confortabile. Când este folosit ca tabletă, are un ecran sensibil la atingere care este perfect pentru desen, scris și navigarea pe web.

În general, Microsoft Surface Pro 15 este un dispozitiv 2-în-1 puternic și versatil care este perfect pentru utilizatorii care au nevoie de un laptop care să poată face față cu ușurință sarcinilor solicitante. Este o alegere excelentă pentru studenți, profesioniști și utilizatori casnici.

Iată câteva dintre caracteristicile cheie ale Microsoft Surface Pro 15:

* Ecran de 15 inci cu o rezoluție de 2496 x 1664 pixeli
* Procesor Intel Core i7-1255U
* 8 GB de RAM
* 512 GB de stocare SSD
* Tastatura și touchpad-ul confortabile
* Ecranul sensibil la atingere
* Cameră web de 1080p
* Microfoane încorporate
* Difuzoare stereo
* Baterie de până la 16 ore de viață
* Porturi USB-C, USB-A, jack pentru căști și slot pentru card SD
* Compatibil cu Surface Pen și Surface Dial

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Producator

Vandut de

evoMAG

Familie procesor

Capacitate SSD

Diagonala ecran

Memorie ram

Rezolutie ecran

Tip ecran

Sistem de operare
Oferte si Cupoane - Recente