Laptop Apple MBP 2023, 16″, 16GB Ram Apple M2 Pro, MNWC3LL/A

12,940.99lei


Spre magazin →

Laptop Apple MBP 2023, 16″, 16GB Ram Apple M2 Pro, MNWC3LL/A

[Laptop Apple MBP 2023]

Laptopul Apple MBP 2023 este un dispozitiv performant și versatil, care oferă o gamă largă de funcții și caracteristici. Este ideal pentru utilizatorii care au nevoie de un laptop pentru sarcini solicitante, cum ar fi editarea video, lucrul cu aplicații creative sau jocurile video.

Procesor Apple M2 Pro

Laptopul MBP 2023 este echipat cu un procesor Apple M2 Pro, care oferă performanțe excelente pentru sarcini solicitante. Procesorul Apple M2 Pro este un procesor de 10 nuclee cu 16 fire, care poate rula sarcini complexe cu ușurință.

Memorie RAM de 32 GB

Memoria RAM de 32 GB este suficientă pentru a rula mai multe aplicații simultan fără a afecta performanțele. Memoria RAM este esențială pentru multitasking și pentru a rula aplicații solicitante.

Stocare de 1 TB SSD

Stocarea de 1 TB SSD oferă o viteză de citire și scriere rapidă, ceea ce face ca lansarea aplicațiilor și transferul de fișiere să fie o experiență fluidă. Stocarea SSD este, de asemenea, mai rezistentă decât stocarea HDD, ceea ce o face o alegere excelentă pentru utilizatorii care doresc o durată de viață lungă a dispozitivului.

Grafică Apple M2 Pro

Grafica Apple M2 Pro este suficientă pentru sarcini solicitante, cum ar fi editarea video sau jocurile video. Grafica este esențială pentru sarcini care necesită o procesare grafică intensă.

Ecran de 16″

Ecranul de 16″ este luminos și clar, oferind o experiență vizuală excelentă. Ecranul are o rezoluție de 3456 x 2234 de pixeli, ceea ce oferă o imagine clară și detaliată.

MacOS Monterey

Laptopul MBP 2023 rulează sistemul de operare macOS Monterey, care este un sistem de operare stabil și sigur, cu o serie de funcții și caracteristici avansate. macOS Monterey oferă o experiență de utilizare intuitivă și o gamă largă de caracteristici care pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor dvs.

Specificații tehnice

* Procesor: Apple M2 Pro (10 nuclee, 16 fire)
* Memorie RAM: 32 GB LPDDR5
* Stocare: 1 TB SSD
* Ecran: 16″ (3456 x 2234 de pixeli)
* Grafică: Apple M2 Pro
* Baterie: până la 18 ore

Concluzie

Laptopul Apple MBP 2023 este o alegere excelentă pentru utilizatorii care caută un laptop performant și versatil, cu o gamă largă de funcții și caracteristici. Este ideal pentru profesioniști, studenți sau utilizatori casnici care au nevoie de un laptop care să le permită să lucreze, să creeze și să se distreze fără probleme.

Avantaje

* Performanțe excelente pentru sarcini solicitante
* Memorie RAM suficientă pentru multitasking
* Stocare rapidă
* Grafică puternică
* Ecran luminos și clar
* Sistem de operare macOS Monterey inclus

Dezavantaje

* Preț relativ ridicat

Recomandări

Laptopul Apple MBP 2023 este o alegere excelentă pentru utilizatorii care caută un laptop performant pentru sarcini solicitante. Este ideal pentru profesioniști, studenți sau utilizatori casnici care au nevoie de un laptop care să le permită să lucreze, să creeze și să se distreze fără probleme.

Dacă sunteți în căutarea unui laptop care să ofere performanțe excelente pentru sarcini solicitante, memorie RAM suficientă, stocare rapidă, grafică puternică și un ecran luminos și clar, atunci Apple MBP 2023 este o alegere excelentă.

Specificații suplimentare

* Dimensiuni: 35,56 x 24,61 x 1,68 cm
* Greutate: 2,40 kg

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Vandut de

Emag.ro

Producator

Apple

Familie procesor

Apple

Capacitate SSD
Diagonala ecran

16.x"

Memorie ram

16Gb

Rezolutie ecran

3456 x 2234

Tip ecran

Mini LED

Sistem de operare

macOS
Oferte si Cupoane - Recente