Laptop Apple MacBook Air, 15″, 8GB Ram Apple M2, MQKX3ZE/A

8,231.23lei


Spre magazin →

Laptop Apple MacBook Air, 15″, 8GB Ram Apple M2, MQKX3ZE/A

[Laptop Apple MacBook Air, 15″, 8GB Ram Apple M2, MQKX3ZE/A]

Laptop Apple MacBook Air, 15″, 8GB Ram Apple M2, MQKX3ZE/A este un dispozitiv elegant și performant, perfect pentru studenți și profesioniști care au nevoie de un computer pentru sarcini zilnice și creative. Are un ecran de 15 inci cu rezoluție Liquid Retina XDR, care oferă o imagine clară și detaliată. Este echipat cu un procesor Apple M2, 8 GB de memorie RAM și un SSD de 512 GB, care oferă performanțe excelente pentru sarcini complexe, cum ar fi editarea video, lucrul cu aplicații de proiectare sau jocuri video.

Laptopul are o construcție subțire și ușoară, care îl face ușor de transportat. De asemenea, are o serie de caracteristici de securitate avansate, care îl ajută să protejeze datele dumneavoastră.

Iată câteva dintre principalele caracteristici ale laptopului Apple MacBook Air, 15″, 8GB Ram Apple M2, MQKX3ZE/A:

* Ecran de 15 inci cu rezoluție Liquid Retina XDR
* Procesor Apple M2
* 8 GB de memorie RAM
* SSD de 512 GB
* Construcție subțire și ușoară
* Caracteristici de securitate avansate

Laptopul Apple MacBook Air, 15″, 8GB Ram Apple M2, MQKX3ZE/A este o alegere excelentă pentru studenți și profesioniști care au nevoie de un computer performant și sigur pentru sarcini zilnice și creative.

Iată câteva dintre beneficiile utilizării laptopului Apple MacBook Air, 15″, 8GB Ram Apple M2, MQKX3ZE/A:

* Puteți lucra mai eficient cu un ecran clar și o rezoluție ridicată.
* Puteți rula aplicații complexe fără întârzieri.
* Puteți crea conținut multimedia de înaltă calitate.
* Puteți fi sigur că datele dumneavoastră sunt protejate.

Dacă sunteți în căutarea unui laptop performant și sigur pentru sarcini zilnice și creative, laptopul Apple MacBook Air, 15″, 8GB Ram Apple M2, MQKX3ZE/A este o opțiune excelentă.

Detalii suplimentare:

* Procesorul Apple M2 oferă o performanță excelentă pentru sarcini complexe, cum ar fi editarea video, lucrul cu aplicații de proiectare sau jocuri video.
* Memoria RAM de 8 GB asigură o performanță fluidă și fără întreruperi, chiar și atunci când lucrați cu mai multe aplicații în același timp.
* SSD-ul de 512 GB oferă o viteză de pornire și de încărcare rapidă a aplicațiilor, precum și o stocare suficientă pentru majoritatea datelor dumneavoastră.
* Ecranul de 15 inci cu rezoluție Liquid Retina XDR oferă o imagine clară și detaliată, perfectă pentru redarea de videoclipuri sau lucrul cu conținut grafic.
* Construcția subțire și ușoară (1,83 kg) îl face ușor de transportat.
* Caracteristicile de securitate avansate, cum ar fi Touch ID, Secure Enclave și Apple Pay, vă ajută să vă protejați datele.

Concluzie:

Laptop Apple MacBook Air, 15″, 8GB Ram Apple M2, MQKX3ZE/A este un dispozitiv elegant și performant, perfect pentru studenți și profesioniști care au nevoie de un computer pentru sarcini zilnice și creative. Este o alegere excelentă pentru cei care caută un laptop care să fie atât performant, cât și sigur și ușor de transportat.

Avantaje:

* Ecran clar și detaliat
* Performanțe excelente pentru sarcini complexe și creative
* Ușor de transportat
* Durabil
* Caracteristici de securitate avansate

Dezavantaje:

* Prețul relativ ridicat

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Vandut de

Emag.ro

Producator

Apple

Familie procesor

Apple

Capacitate SSD
Diagonala ecran

15.x"

Memorie ram

8Gb

Rezolutie ecran

2880 x 1864

Tip ecran

IPS

Sistem de operare

macOS
Oferte si Cupoane - Recente