Laptop MSI Creator Z16 A11Uet, procesor Intel i7-11800H, 16″, 32GB RAM, 1TB SSD

13,599.99lei


Spre magazin →

Laptop MSI Creator Z16 A11Uet: Performanță și creativitate într-un design elegant

Laptop-ul MSI Creator Z16 A11Uet este o alegere excelentă pentru creatori, profesioniști și utilizatori casnici care caută un dispozitiv performant și creativ într-un design elegant. Cu un procesor Intel i7-11800H, 32 GB de RAM și un SSD de 1 TB, acest laptop poate gestiona cu ușurință sarcini complexe, cum ar fi editarea video, modelarea 3D și utilizarea aplicațiilor creative.

Ecranul de 16 inchi cu rezoluție 2560 x 1600 oferă imagini clare și detaliate, iar bateria de până la 10 ore vă permite să lucrați sau să vă divertisiți toată ziua, chiar și fără priză.

Designul elegant al laptopului MSI Creator Z16 A11Uet îl face o alegere excelentă pentru utilizatorii care apreciază aspectul și calitatea. Laptopul este fabricat din materiale de înaltă calitate, cum ar fi aluminiul și fibra de carbon, și are o carcasă subțire și ușoară, cu o greutate de doar 1,9 kilograme.

Iată câteva dintre principalele caracteristici ale laptopului MSI Creator Z16 A11Uet:

* Procesor Intel i7-11800H
* 32 GB RAM
* 1 TB SSD
* Ecran de 16 inchi 2560 x 1600
* Baterie de până la 10 ore
* Design elegant

Iată câteva dintre sarcinile pentru care laptopul MSI Creator Z16 A11Uet este potrivit:

* Lucrul de birou
* Editarea video
* Modelarea 3D
* Utilizarea aplicațiilor creative
* Jocuri solicitante

Avantaje:

* Performanță excelentă pentru sarcini complexe
* Durată lungă de viață a bateriei
* Design elegant și portabil
* Calitate de construcție excelentă

Dezavantaje:

* Preț ridicat

Recomandări:

Dacă sunteți în căutarea unui laptop performant și creativ într-un design elegant, MSI Creator Z16 A11Uet este o alegere excelentă. Acest laptop este potrivit pentru creatori, profesioniști și utilizatori casnici care au nevoie de un dispozitiv care să poată gestiona sarcini complexe și să fie portabil.

Detalii suplimentare:

* Laptopul MSI Creator Z16 A11Uet este fabricat din materiale de înaltă calitate, cum ar fi aluminiul și fibra de carbon.
* Laptopul are o carcasă subțire și ușoară, cu o greutate de doar 1,9 kilograme.
* Laptopul are o cameră web HD de 720p și un sistem de difuzoare stereo.
* Laptopul are o varietate de porturi și conectori, inclusiv două porturi USB-A 3.2, un port HDMI, un port Thunderbolt 4 și un cititor de carduri microSD.

Concluzie:

Laptop-ul MSI Creator Z16 A11Uet este o alegere excelentă pentru creatori, profesioniști și utilizatori casnici care caută un dispozitiv performant, creativ și elegant. Acest laptop este potrivit pentru o varietate de sarcini, inclusiv lucrul de birou, editarea video, modelarea 3D, utilizarea aplicațiilor creative și jocuri solicitante.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Producator

Diagonala ecran

Rezolutie ecran

Tip ecran

Familie procesor

Model procesor

Memorie ram

Capacitate SSD

Tip memorie ram

Interfata stocare

Sistem de operare

Vandut de

evoMAG
Oferte si Cupoane - Recente