Laptop Lenovo Thinkpad T15G, procesor Intel i7-11800H, 15.6″, 32GB RAM, 1TB SSD, Windows 10 Professional

15,243.99lei


Media prețului estimat pentru următoarele 30 de zile: 19843.85 lei
Spre magazin →

Laptop Lenovo ThinkPad T15G: Performanță și durabilitate pentru profesioniști

[Laptop Lenovo ThinkPad T15G]

Laptop-ul Lenovo ThinkPad T15G este un laptop excelent pentru profesioniști, cu un procesor Intel Core i7-11800H, un ecran de 15,6 inchi și o greutate de doar 2,2 kg. Acest laptop este perfect pentru utilizatorii care au nevoie de performanțe și durabilitate pentru sarcini precum editare video, modelare 3D și alte sarcini intensive.

Caracteristici de performanță

Procesorul Intel Core i7-11800H este un procesor puternic, cu opt nuclee și 16 fire, care oferă performanțe excelente pentru sarcini precum editare video, modelare 3D și alte sarcini intensive.

Placa grafică NVIDIA GeForce RTX 3070 oferă performanțe grafice de top, care pot fi utilizate pentru sarcini precum editare video 4K, jocuri de ultimă generație și alte sarcini solicitante.

Ecran

Ecranul de 15,6 inchi al laptopului Lenovo ThinkPad T15G are o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli și o rată de reîmprospătare de 60 Hz. Această combinație oferă o experiență vizuală excelentă, cu imagini clare și fluide.

Design și caracteristici

Laptop-ul Lenovo ThinkPad T15G are un design robust, cu o carcasă din aluminiu și magneziu. Laptopul este certificat MIL-STD 810H, ceea ce înseamnă că este rezistent la căderi, vibrații și alte condiții dure.

Alte caracteristici ale laptopului Lenovo ThinkPad T15G includ:

* 32 GB de memorie RAM DDR4
* 1 TB de stocare SSD
* Tastatura iluminată cu LED
* Touchpad cu suport pentru gesturi
* Suport pentru până la trei ecrane externe
* Wi-Fi 6E și Bluetooth 5.2

Caracteristici de securitate

Laptop-ul Lenovo ThinkPad T15G include o serie de caracteristici de securitate care îl fac o alegere bună pentru afaceri, inclusiv:

* Intel vPro
* TPM 2.0
* Kensington Lock
* Cititor de amprente
* Cameră de securitate IR cu autentificare facială

Concluzie

Laptop-ul Lenovo ThinkPad T15G este o alegere excelentă pentru utilizatorii de afaceri care au nevoie de un laptop puternic și durabil pentru sarcini precum editare video, modelare 3D și alte sarcini solicitante. Laptopul are performanțe excelente pentru sarcini precum editare video, modelare 3D și alte sarcini solicitante. De asemenea, este rezistent la condiții dure și are o serie de caracteristici de securitate care îl fac o alegere bună pentru afaceri.

Unele dintre avantajele laptopului Lenovo ThinkPad T15G includ:

* Performanțe excelente
* Durabilitate
* Caracteristici de securitate

Unele dintre dezavantajele laptopului Lenovo ThinkPad T15G includ:

* Prețul ridicat
* Greutatea mare

Recomandări

Laptop-ul Lenovo ThinkPad T15G este o alegere excelentă pentru utilizatorii de afaceri care au nevoie de un laptop puternic și durabil pentru sarcini precum editare video, modelare 3D și alte sarcini solicitante. De asemenea, este o alegere excelentă pentru utilizatorii de afaceri care lucrează în medii dure sau care au nevoie de un laptop cu caracteristici de securitate avansate.

Descriere îmbunătățită

Laptop-ul Lenovo ThinkPad T15G este un laptop excelent pentru profesioniștii care au nevoie de un dispozitiv puternic și versatil care să le poată susține sarcinile exigente. Cu un procesor Intel Core i7-11800H și o placă grafică NVIDIA GeForce RTX 3070, laptopul este capabil să gestioneze cu ușurință chiar și cele mai solicitante sarcini, cum ar fi editarea video 4K, jocurile de ultimă generație și modelarea 3D.

Ecranul de 15,6 inchi cu o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli oferă o experiență vizuală excelentă

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Vandut de

ITGalaxy.ro
Oferte si Cupoane - Recente