Laptop Lenovo Thinkpad T15G, procesor Intel i7-11800H, 15.6″, 32GB RAM, 512GB SSD, Windows 10 Professional

14,799.99lei


Spre magazin →

Laptop Lenovo ThinkPad T15G: Performanță și durabilitate pentru profesionisti

[Laptop Lenovo ThinkPad T15G]

Laptop-ul Lenovo ThinkPad T15G este o alegere excelentă pentru profesioniștii care au nevoie de un dispozitiv puternic și versatil care să le poată susține sarcinile exigente. Cu un procesor Intel Core i7-11800H și 32 GB de memorie RAM DDR4, laptopul este capabil să gestioneze cu ușurință chiar și cele mai solicitante sarcini, cum ar fi editare video 4K, modelare 3D și alte sarcini solicitante.

Ecranul de 15,6 inchi cu o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli oferă o experiență vizuală excelentă, cu imagini clare și fluide. Designul robust și certificat MIL-STD 810H îl face durabil și rezistent la condiții dure.

Laptop-ul vine cu o serie de caracteristici de securitate avansate, inclusiv Intel vPro, TPM 2.0, Kensington Lock, cititor de amprente și cameră de securitate IR cu autentificare facială.

Caracteristici de performanță

Procesorul Intel Core i7-11800H este un procesor puternic, cu opt nuclee și 16 fire, care oferă performanțe excelente pentru sarcini precum editare video, modelare 3D și alte sarcini intensive.

Placa grafică Intel UHD Graphics este suficient de puternică pentru sarcini de bază, cum ar fi navigarea pe web, redactarea de documente și vizualizarea de fotografii și videoclipuri.

Ecran

Ecranul de 15,6 inchi cu o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli oferă o experiență vizuală excelentă, cu imagini clare și fluide.

Design și caracteristici

Laptop-ul Lenovo ThinkPad T15G are un design robust și certificat MIL-STD 810H, ceea ce înseamnă că este rezistent la căderi, vibrații și alte condiții dure.

Laptop-ul vine cu o serie de caracteristici de securitate avansate, inclusiv:

* Intel vPro: Permite administratorilor IT să gestioneze și să protejeze dispozitivele de la distanță.
* TPM 2.0: Un cip de securitate care stochează cheile de criptare și alte date sensibile.
* Kensington Lock: Un dispozitiv de blocare care poate fi folosit pentru a securiza laptopul la un birou sau alt obiect.
* Cititor de amprente: O modalitate sigură de a vă autentifica pe laptop.
* Cameră de securitate IR cu autentificare facială: O modalitate și mai sigură de a vă autentifica pe laptop.

Concluzie

Laptop-ul Lenovo ThinkPad T15G este o alegere excelentă pentru profesioniștii care au nevoie de un dispozitiv puternic și versatil care să le poată susține sarcinile exigente. Cu un procesor Intel Core i7-11800H, 32 GB de memorie RAM DDR4, un ecran de 15,6 inchi și o serie de caracteristici de securitate avansate, laptopul este gata pentru orice provocare.

Unele dintre avantajele laptopului Lenovo ThinkPad T15G includ:

* Performanțe excelente
* Durabilitate
* Caracteristici de securitate

Unele dintre dezavantajele laptopului Lenovo ThinkPad T15G includ:

* Prețul ridicat
* Greutatea mare

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Producator

Diagonala ecran

Rezolutie ecran

Tip ecran

Familie procesor

Model procesor

Memorie ram

Capacitate SSD

Tip memorie ram

Interfata stocare

Sistem de operare

Vandut de

evoMAG
Oferte si Cupoane - Recente