Laptop Lenovo Thinkpad T14, procesor Intel i7-1260P, 14″, 32GB RAM, 512GB SSD, Windows 11 Pro

7,152.99lei


Media prețului estimat pentru următoarele 30 de zile: 9124.56 lei
Spre magazin →

Laptop Lenovo ThinkPad T14 – Un laptop puternic și versatil, perfect pentru afaceri și creativitate

Caracteristici cheie:

* Procesor Intel i7-1260P
* Display de 14 inci cu rezoluție Full HD (1920 x 1080)
* Memorie RAM de 32 GB
* SSD de 512 GB
* Grafică Intel® Iris® Xe Graphics
* Windows 11 Pro

Performanțe excelente

Procesorul Intel i7-1260P este un procesor puternic, cu 10 nuclee și 16 fire. Acesta oferă performanțe excelente pentru orice sarcină, fie că este vorba de jocuri, editare video sau creare de conținut.

Display clar și luminos

Display-ul de 14 inci este clar și luminos, cu o rezoluție Full HD (1920 x 1080). Acesta oferă o experiență vizuală excelentă pentru jocuri, filme și alte aplicații.

Memorie RAM și SSD rapide

Memoria RAM de 32 GB asigură viteze de multitasking rapide. Iar SSD-ul de 512 GB asigură viteze de încărcare și de transfer rapide.

Grafică Intel® Iris® Xe Graphics

Grafica Intel® Iris® Xe Graphics oferă performanțe excelente pentru sarcini precum vizionarea de filme sau utilizarea aplicațiilor de editare foto și video de bază.

Windows 11 Pro

Laptopul este livrat cu Windows 11 Pro, cel mai recent sistem de operare de la Microsoft pentru afaceri. Acesta oferă o serie de caracteristici și aplicații utile pentru afaceri, inclusiv securitate îmbunătățită, gestionarea dispozitivelor și accesul la aplicațiile de afaceri.

Concluzie

Lenovo ThinkPad T14 este un laptop excelent pentru afaceri și creativitate. Oferă performanțe excelente, un display clar și luminos, o memorie RAM și un SSD rapide și o grafică puternică.

Avantaje:

* Performanțe excelente
* Display clar și luminos
* Memorie RAM și SSD rapide
* Grafică Intel® Iris® Xe Graphics
* Windows 11 Pro

Dezavantaje:

* Preț ridicat

Detalii suplimentare

Laptopul are o construcție robustă, cu un cadru din aluminiu și plastic. Greutatea acestuia este de 1,4 kilograme, ceea ce îl face ușor de transportat. Laptopul are o autonomie de până la 12 ore, ceea ce îl face perfect pentru lucrul mobil.

Laptopul are o serie de porturi și conexiuni, inclusiv două porturi USB-A, un port USB-C, un port HDMI, un port Ethernet și un jack audio de 3,5 mm. Aceste porturi vă permit să conectați o varietate de periferice.

În general, Lenovo ThinkPad T14 este o alegere excelentă pentru persoanele care doresc un laptop puternic și versatil care să le ofere performanțe excelente pentru afaceri și creativitate.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Vandut de

ITGalaxy.ro
Oferte si Cupoane - Recente