Laptop Lenovo ThinkBook 15 G4 ABA, 15.6″ FHD, AMD Ryzen 7, Video: Integrated AMD, RAM 8GB + 8GB, 512GB SSD 1YD DOS

2,998.99lei


Media prețului estimat pentru următoarele 30 de zile: 3236.95 lei
Spre magazin →

Laptop Lenovo ThinkBook 15 G4 ABA

Lenovo ThinkBook 15 G4 ABA este un laptop elegant și performant, perfect pentru profesioniștii în mișcare. Are un ecran Full HD de 15,6 inchi, un procesor AMD Ryzen 7, 16 GB de RAM și un SSD de 512 GB.

[Laptop Lenovo ThinkBook 15 G4 ABA]

Ecranul este clar și luminos, cu o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli. Este perfect pentru vizionarea de filme, lucrul cu documente sau jocuri.

Procesorul este puternic și eficient din punct de vedere energetic, ceea ce îl face ideal pentru sarcini solicitante, cum ar fi editarea video sau programarea.

RAM-ul de 16 GB oferă o performanță fluidă și fără întreruperi, chiar și atunci când rulați mai multe aplicații simultan.

SSD-ul de 512 GB oferă timpi de încărcare rapidi și o stocare suficientă pentru toate fișierele și aplicațiile dvs.

Alte caracteristici includ o tastatură confortabilă, o baterie cu autonomie lungă și o gamă largă de porturi și conectori.

Laptop Lenovo ThinkBook 15 G4 ABA este o alegere excelentă pentru profesioniștii care caută un laptop performant și versatil.

Iată câteva avantaje specifice ale acestui laptop:

* Performanță puternică: Procesorul AMD Ryzen 7 oferă performanță de nivel desktop, ceea ce îl face ideal pentru sarcini solicitante, cum ar fi editarea video sau programarea.
* Autonomie lungă a bateriei: Laptopul are o baterie cu autonomie de până la 10 ore, ceea ce îl face perfect pentru lucrul mobil.
* Conectivitate flexibilă: Laptopul are o gamă largă de porturi și conectori, inclusiv două porturi USB 3.2, un port USB-C, un port HDMI și un cititor de carduri.

În general, Lenovo ThinkBook 15 G4 ABA este un laptop excelent pentru profesioniștii care caută un dispozitiv performant, versatil și ușor de transportat.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Producator

Vandut de

ITGalaxy.ro

Familie procesor

Capacitate SSD

Diagonala ecran

Memorie ram

Rezolutie ecran

Tip ecran

Sistem de operare
Oferte si Cupoane - Recente