Laptop Lenovo Ideapad 1, procesor Intel Pentium Silver-N5030, 14″, 4GB RAM, 128GB SSD, Intel® UHD Graphics 605

2,534.99lei


Spre magazin →

Laptopul Lenovo Ideapad 1, procesor Intel Pentium Silver-N5030, 14″, 4GB RAM, 128GB SSD, Intel® UHD Graphics 605

Un laptop accesibil și versatil, perfect pentru studenți și utilizatori casnici

Laptopul Lenovo Ideapad 1 este un model accesibil, care oferă o varietate de caracteristici care îl fac perfect pentru studenți și utilizatori casnici.

Laptopul este echipat cu procesorul Intel Pentium Silver-N5030, care este un procesor de bază, dar capabil să facă față sarcinilor de zi cu zi, cum ar fi lucrul cu documente, navigarea pe internet sau vizionarea de filme.

Ecranul de 14 inchi are o rezoluție de 1366 x 768 pixeli și oferă o imagine clară și detaliată.

Laptopul are 4 GB de memorie RAM și 128 GB de stocare SSD. Această configurație oferă performanțe suficiente pentru multitasking și pentru stocarea de fișiere mici.

Iată câteva dintre caracteristicile cheie ale laptopului Lenovo Ideapad 1:

* Procesor Intel Pentium Silver-N5030
* Ecran de 14 inchi
* 4 GB de memorie RAM
* 128 GB de stocare SSD
* Sistem de operare Windows 10 Home

Studentii și utilizatorii casnici care au nevoie de un laptop accesibil și versatil pentru a-și îndeplini sarcinile vor fi impresionați de Lenovo Ideapad 1. Acest laptop oferă performanțe suficiente pentru sarcinile de zi cu zi, un ecran de dimensiuni medii și o gamă largă de caracteristici care îl fac perfect pentru orice sarcină.

Iată câteva dintre avantajele specifice ale acestui laptop pentru studenți și utilizatori casnici:

* Accesibilitate: Laptopul Lenovo Ideapad 1 este un model accesibil, care oferă o varietate de caracteristici la un preț excelent.
* Performanțe suficiente pentru sarcinile de zi cu zi: Procesorul Intel Pentium Silver-N5030 este un procesor de bază, dar capabil să facă față sarcinilor de zi cu zi, cum ar fi lucrul cu documente, navigarea pe internet sau vizionarea de filme.
* Ecran de dimensiuni medii: Ecranul de 14 inchi este perfect pentru lucrul cu documente, vizionarea de filme sau navigarea pe internet.
* Stocare SSD: Stocarea SSD de 128 GB oferă o viteză de citire și scriere incredibilă, permițându-vă să încărcați aplicațiile și fișierele fără întârziere.

În concluzie, Lenovo Ideapad 1 este un laptop excelent pentru studenți și utilizatori casnici care au nevoie de un dispozitiv accesibil și versatil.

Iată câteva dintre caracteristicile suplimentare ale laptopului Lenovo Ideapad 1:

* Tastură chiclet
* Cameră web HD cu microfon
* Conectori USB 3.2, HDMI, USB-C
* Cititor de carduri SD

Aceste caracteristici suplimentare îl fac un laptop ideal pentru o varietate de sarcini, inclusiv:

* Lucrul cu documente
* Navigarea pe internet
* Vizionarea de filme
* Editarea de fotografii
* Jocuri ușoare

Laptopul Lenovo Ideapad 1 este o alegere excelentă pentru oricine caută un laptop accesibil și versatil care să facă față tuturor nevoilor.

Iată o descriere mai concisă:

Laptopul Lenovo Ideapad 1 este un laptop accesibil și versatil, perfect pentru studenți și utilizatori casnici. Are un procesor Intel Pentium Silver-N5030, ecran de 14 inchi, 4 GB de memorie RAM și 128 GB de stocare SSD. Rulează sistemul de operare Windows 10 Home.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Producator

Diagonala ecran

Rezolutie ecran

Tip ecran

Familie procesor

Model procesor

Placa video integrata

Memorie ram

Capacitate SSD

Tip memorie ram

Interfata stocare

Sistem de operare

Vandut de

evoMAG
Oferte si Cupoane - Recente