Laptop Huawei Matebook X Pro, procesor Intel i7-1260P, 14.2″, 16GB RAM, 1TB SSD, Intel® Iris® Xe Graphics, Windows 11 Pro

9,999.00lei


Spre magazin →

Laptop Huawei Matebook X Pro este un laptop elegant și performant, conceput pentru a oferi performanțe și productivitate de ultimă generație.

[Laptop Huawei Matebook X Pro]

Laptopul este alimentat de un procesor Intel i7-1260P cu 10 nuclee și 16 fire de execuție, care oferă performanțe excelente pentru sarcini precum multitasking, editare video și lucrul cu modele 3D. Ecranul de 14,2 inchi cu rezoluție 3,1K oferă imagini clare și vii, iar tastatura este confortabilă și precisă.

Laptopul are 16 GB de memorie RAM și 1 TB de spațiu de stocare SSD, care oferă suficientă putere pentru a rula mai multe aplicații simultan și pentru a stoca o cantitate mare de date. Grafica Intel® Iris® Xe Graphics oferă performanțe excelente pentru sarcini grafice solicitante.

Laptopul are o durată de viață a bateriei de până la 15 ore, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru cei care sunt întotdeauna în mișcare. De asemenea, laptopul are un design elegant și subțire, care îl face ușor de transportat.

Caracteristici principale:

* Procesor Intel i7-1260P cu 10 nuclee și 16 fire de execuție
* Ecran de 14,2 inchi cu rezoluție 3,1K
* Tastatura iluminată cu LED-uri
* 16 GB de memorie RAM
* 1 TB de spațiu de stocare SSD
* Intel® Iris® Xe Graphics
* Windows 11 Pro

Avantaje:

* Performanțe excelente pentru sarcini solicitante
* Ecran clar și viu
* Tastatură confortabilă și precisă
* Spațiu de stocare suficient pentru jocuri și aplicații
* Grafică excelentă pentru jocuri și editare video
* Durata de viață a bateriei excelentă
* Design elegant și subțire

Dezavantaje:

* Prețul ridicat

Concluzie:

Laptop Huawei Matebook X Pro este o alegere excelentă pentru cei care caută un laptop elegant și performant care să le ofere performanțe și productivitate de ultimă generație. Este o alegere bună pentru gameri, profesioniști creativi sau oricine caută un laptop care să poată face față sarcinilor solicitante.

Iată câteva detalii suplimentare despre acest laptop:

* Laptopul are un sistem de răcire eficient, care îl ajută să funcționeze la performanțe maxime fără a se supraîncălzi.
* Laptopul are o serie de caracteristici de securitate, cum ar fi cititorul de amprente digitale și modul de protecție a confidențialității.
* Laptopul are o serie de porturi și conexiuni, inclusiv porturi USB-C, USB-A, HDMI, Thunderbolt 4 și Ethernet.

Huawei Matebook X Pro este un laptop excelent pentru cei care caută un dispozitiv elegant și performant care să le ofere performanțe și productivitate de ultimă generație.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Producator

Diagonala ecran

Rezolutie ecran

Tip ecran

Familie procesor

Model procesor

Placa video integrata

Memorie ram

Capacitate SSD

Tip memorie ram

Interfata stocare

Sistem de operare

Vandut de

evoMAG
Oferte si Cupoane - Recente