Laptop HP Zbook Fury G8, procesor Intel i7-11800H, 15.6″, 16GB RAM, 1TB SSD, Windows 11 Pro

13,499.99lei


Spre magazin →

Laptop HP Zbook Fury G8: Performanță și durabilitate pentru profesioniști

[Laptop HP Zbook Fury G8]

Laptop-ul HP Zbook Fury G8 este un laptop excelent pentru profesioniști, cu un procesor Intel Core i7-11800H, un ecran de 15,6 inchi și o greutate de doar 2,2 kg. Acest laptop este perfect pentru utilizatorii care au nevoie de performanțe și durabilitate pentru sarcini precum editare video, modelare 3D și alte sarcini intensive.

Caracteristici de performanță

Procesorul Intel Core i7-11800H este un procesor puternic, cu opt nuclee și 16 fire, care oferă performanțe excelente pentru sarcini precum editare video, modelare 3D și alte sarcini intensive.

Placa grafică NVIDIA Quadro RTX A3000 este, de asemenea, o placă grafică puternică, care poate fi utilizată pentru sarcini grafice avansate, cum ar fi editare video de ultimă generație și jocuri de ultimă generație.

Ecran

Ecranul de 15,6 inchi al laptopului HP Zbook Fury G8 are o rezoluție de 4K și o rată de reîmprospătare de 60 Hz. Această combinație oferă o experiență vizuală excelentă, cu imagini clare și fluide.

Design și caracteristici

Laptop-ul HP Zbook Fury G8 are un design robust, cu o carcasă din aluminiu și magneziu. Laptopul este certificat MIL-STD 810H, ceea ce înseamnă că este rezistent la căderi, vibrații și alte condiții dure.

Alte caracteristici ale laptopului HP Zbook Fury G8 includ:

* 16 GB de memorie RAM DDR4
* 1TB de stocare SSD
* Tastatura iluminată cu LED
* Touchpad cu suport pentru gesturi
* Suport pentru până la trei ecrane externe
* Wi-Fi 6E și Bluetooth 5.2

Concluzie

Laptop-ul HP Zbook Fury G8 este o alegere excelentă pentru profesioniștii care au nevoie de un laptop puternic și durabil pentru sarcini precum editare video, modelare 3D și alte sarcini intensive. Laptopul are performanțe excelente pentru sarcini precum editare video, modelare 3D și alte sarcini intensive. De asemenea, este rezistent la condiții dure și are o serie de caracteristici de securitate care îl fac o alegere bună pentru afaceri.

Unele dintre avantajele laptopului HP Zbook Fury G8 includ:

* Performanțe excelente
* Durabilitate
* Caracteristici de securitate

Unele dintre dezavantajele laptopului HP Zbook Fury G8 includ:

* Prețul ridicat
* Greutatea mare

Recomandări

Laptop-ul HP Zbook Fury G8 este o alegere excelentă pentru profesioniștii care au nevoie de un laptop puternic și durabil pentru sarcini precum editare video, modelare 3D și alte sarcini intensive. De asemenea, este o alegere excelentă pentru profesioniștii care lucrează în medii dure sau care au nevoie de un laptop cu caracteristici de securitate avansate.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Producator

Diagonala ecran

Rezolutie ecran

Tip ecran

Familie procesor

Model procesor

Memorie ram

Capacitate SSD

Tip memorie ram

Interfata stocare

Sistem de operare

Vandut de

evoMAG
Oferte si Cupoane - Recente