Laptop HP Elitebook 860 G9, procesor Intel i7-1255U, 16″, FullHD IPS, 16GB RAM, 512GB SSD, Intel® Iris® Xe Graphics, Windows 11 Pro

8,599.99lei


Spre magazin →

Laptop HP Elitebook 860 G9 este un laptop puternic și versatil, conceput pentru a oferi performanțe și productivitate de zi cu zi.

[Laptop HP Elitebook 860 G9]

Laptopul este alimentat de un procesor Intel Core i7-1255U cu 12 nuclee și 16 fire de execuție, care oferă performanțe excelente pentru sarcini precum navigarea pe internet, lucrul cu documente, editare foto și editare video ușoară. Ecranul de 16 inchi cu rezoluție Full HD IPS oferă imagini clare și vii, iar tastatura este confortabilă și precisă.

Laptopul are 16 GB de memorie RAM și 512 GB de spațiu de stocare SSD, care oferă suficientă putere pentru a rula mai multe aplicații simultan și pentru a stoca o cantitate mare de date. Grafica Intel® Iris® Xe Graphics este suficientă pentru a reda videoclipuri HD și a juca jocuri ușoare.

Laptopul are o durată de viață a bateriei de până la 12 ore, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru cei care sunt întotdeauna în mișcare. De asemenea, laptopul are un design elegant și subțire, care îl face ușor de transportat.

Caracteristici principale:

* Procesor Intel Core i7-1255U cu 12 nuclee și 16 fire de execuție
* Ecran de 16 inchi cu rezoluție Full HD IPS
* Tastatura confortabilă și precisă
* 16 GB de memorie RAM
* 512 GB de spațiu de stocare SSD
* Intel® Iris® Xe Graphics
* Windows 11 Pro

Avantaje:

* Performanțe excelente pentru sarcini de zi cu zi
* Ecran clar și viu
* Tastatură confortabilă și precisă
* Spațiu de stocare suficient
* Grafică suficientă pentru a reda videoclipuri HD și a juca jocuri ușoare
* Durata de viață a bateriei excelentă
* Design elegant și subțire
* Sistem de operare Windows 11 Pro

Dezavantaje:

* Prețul mai ridicat decât modelele cu procesoare mai slabe
* Performanțe mai slabe pentru sarcini mai solicitante, cum ar fi editare video sau jocurile video

Concluzie:

Laptop HP Elitebook 860 G9 este o alegere excelentă pentru cei care caută un laptop puternic și versatil care să le ofere performanțe și productivitate de zi cu zi. Este o alegere bună pentru profesioniști, studenți sau oricine caută un laptop care să poată face față oricărei sarcini.

Iată câteva detalii suplimentare despre acest laptop:

* Laptopul are un sistem de răcire eficient, care îl ajută să funcționeze la performanțe maxime fără a se supraîncălzi.
* Laptopul are o serie de caracteristici de securitate, cum ar fi cititorul de amprente digitale, modul de protecție a confidențialității și soluția de securitate HP Sure Sense.
* Laptopul are o serie de porturi și conexiuni, inclusiv porturi USB-C, USB-A, HDMI, Thunderbolt 4 și Ethernet.

HP Elitebook 860 G9 este un laptop excelent pentru cei care caută un dispozitiv puternic și versatil care să le ofere performanțe și productivitate de zi cu zi.

În comparație cu HP Elitebook 860 G9 cu procesor Intel i5-1240P, modelul cu procesor Intel i7-1255U oferă performanțe ușor mai bune pentru sarcini mai solicitante, cum ar fi editare video sau jocurile video. Cu toate acestea, are și un preț mai ridicat.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Producator

Diagonala ecran

Rezolutie ecran

Tip ecran

Familie procesor

Model procesor

Placa video integrata

Memorie ram

Capacitate SSD

Tip memorie ram

Interfata stocare

Sistem de operare

Vandut de

evoMAG
Oferte si Cupoane - Recente