Laptop HP Elitebook 850 G8, procesor Intel i7-1165G7, 15.6″, 16GB RAM, 512GB SSD, Intel® Iris® Xe Graphics, Windows 10 Professional

6,299.99lei


Spre magazin →

Laptop HP Elitebook 850 G8: Performanță și securitate la nivel de afaceri

[Laptop HP Elitebook 850 G8]

Laptop-ul HP Elitebook 850 G8 este un laptop excelent pentru afaceri, cu un procesor Intel Core i7-1165G7, un ecran de 15,6 inchi și o greutate de doar 1,7 kg. Acest laptop este perfect pentru utilizatorii care au nevoie de performanțe și securitate la nivel de afaceri pentru sarcini precum editare de documente, multitasking, editare video și alte sarcini solicitante.

Caracteristici de performanță

Procesorul Intel Core i7-1165G7 este un procesor puternic, cu patru nuclee și opt fire, care oferă performanțe excelente pentru sarcini precum editare de documente, multitasking, editare video și alte sarcini solicitante.

Placa grafică Intel Iris Xe este, de asemenea, o placă grafică puternică, care poate fi utilizată pentru sarcini grafice ușoare, cum ar fi editare video de bază și jocuri casual.

Ecran

Ecranul de 15,6 inchi al laptopului HP Elitebook 850 G8 are o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli și o rată de reîmprospătare de 60 Hz. Această combinație oferă o experiență vizuală excelentă, cu imagini clare și fluide.

Design și caracteristici

Laptop-ul HP Elitebook 850 G8 are un design elegant, cu o carcasă din aluminiu și magneziu. Laptopul este certificat MIL-STD 810H, ceea ce înseamnă că este rezistent la căderi, vibrații și alte condiții dure.

Alte caracteristici ale laptopului HP Elitebook 850 G8 includ:

* 16 GB de memorie RAM DDR4
* 512 GB de stocare SSD
* Tastatura iluminată cu LED
* Touchpad cu suport pentru gesturi
* Suport pentru până la două ecrane externe
* Wi-Fi 6 și Bluetooth 5.0

Caracteristici de securitate

Laptop-ul HP Elitebook 850 G8 include o serie de caracteristici de securitate care îl fac o alegere bună pentru afaceri, inclusiv:

* Intel vPro
* TPM 2.0
* Kensington Lock
* Cititor de amprente
* Cameră de securitate IR cu autentificare facială

Concluzie

Laptop-ul HP Elitebook 850 G8 este o alegere excelentă pentru utilizatorii de afaceri care au nevoie de un laptop puternic și durabil pentru sarcini precum editare de documente, multitasking, editare video și alte sarcini solicitante. Laptopul are performanțe excelente pentru sarcini precum editare de documente, multitasking, editare video și alte sarcini solicitante. De asemenea, este rezistent la condiții dure și are o serie de caracteristici de securitate care îl fac o alegere bună pentru afaceri.

Unele dintre avantajele laptopului HP Elitebook 850 G8 includ:

* Performanțe excelente
* Durabilitate
* Caracteristici de securitate

Unele dintre dezavantajele laptopului HP Elitebook 850 G8 includ:

* Prețul ridicat
* Greutatea mare

Recomandări

Laptop-ul HP Elitebook 850 G8 este o alegere excelentă pentru utilizatorii de afaceri care au nevoie de un laptop puternic și durabil pentru sarcini precum editare de documente, multitasking, editare video și alte sarcini solicitante. De asemenea, este o alegere excelentă pentru utilizatorii de afaceri care lucrează în medii dure sau care au nevoie de un laptop cu caracteristici de securitate avansate.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Producator

Diagonala ecran

Rezolutie ecran

Tip ecran

Familie procesor

Model procesor

Placa video integrata

Memorie ram

Capacitate SSD

Tip memorie ram

Interfata stocare

Sistem de operare

Vandut de

evoMAG
Oferte si Cupoane - Recente