Laptop Lenovo Legion 5 Pro, procesor AMD Ryzen 7-5800H, 16″, 16GB RAM, 1TB SSD

7,999.99lei


Spre magazin →

Laptop Lenovo Legion 5 Pro – Un laptop puternic și performant, perfect pentru jocuri și pentru utilizarea de zi cu zi

Caracteristici cheie:

* Procesor AMD Ryzen 7-5800H
* Display de 16 inci cu rezoluție QHD (2560 x 1440)
* Memorie RAM de 16 GB
* SSD de 1 TB
* Grafică NVIDIA GeForce RTX 3070
* Windows 11 Pro

Performanțe excelente

Procesorul AMD Ryzen 7-5800H este un procesor puternic, cu 8 nuclee și 16 fire. Acesta oferă performanțe excelente pentru orice sarcină, fie că este vorba de jocuri, editare video sau utilizarea de aplicații solicitante.

Display clar și luminos

Display-ul de 16 inci este clar și luminos, cu o rezoluție QHD (2560 x 1440). Acesta este perfect pentru jocuri, filme sau editare foto și video.

Memorie RAM și SSD rapide

Memoria RAM de 16 GB asigură viteze de multitasking rapide. Iar SSD-ul de 1 TB asigură viteze de încărcare rapide.

Grafică NVIDIA GeForce RTX 3070

Grafica NVIDIA GeForce RTX 3070 oferă performanțe excelente pentru jocuri, oferind o experiență de joc fluidă și captivantă.

Windows 11 Pro

Laptopul este livrat cu Windows 11 Pro, cel mai recent sistem de operare de la Microsoft. Acesta oferă o serie de caracteristici și aplicații utile, inclusiv un nou design, o interfață îmbunătățită și o serie de noi funcții de securitate.

Concluzie

Lenovo Legion 5 Pro este un laptop excelent pentru jocuri și pentru utilizarea de zi cu zi. Oferă performanțe excelente, un display clar și luminos, o autonomie lungă și o serie de caracteristici de ultimă generație.

Avantaje:

* Performanțe excelente
* Display clar și luminos
* Memorie RAM și SSD rapide
* Grafică NVIDIA GeForce RTX 3070
* Windows 11 Pro

Dezavantaje:

* Nu este cel mai subțire sau mai ușor laptop de pe piață

Detalii suplimentare

Laptopul are o construcție robustă, cu un cadru din aluminiu și plastic. Greutatea acestuia este de 2,4 kilograme, ceea ce îl face ușor de transportat. Laptopul are o autonomie de până la 7 ore, ceea ce îl face perfect pentru lucrul mobil.

Laptopul are o serie de porturi și conexiuni, inclusiv patru porturi USB-A, un port USB-C, un port HDMI, un port Ethernet și un jack audio de 3,5 mm. Aceste porturi vă permit să conectați o varietate de periferice.

În general, Lenovo Legion 5 Pro este o alegere excelentă pentru persoanele care doresc un laptop puternic și performant care să le ofere o experiență de joc excelentă.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Producator

Diagonala ecran

Rezolutie ecran

Tip ecran

Familie procesor

Model procesor

Memorie ram

Capacitate SSD

Tip memorie ram

Interfata stocare

Sistem de operare

Vandut de

evoMAG
Oferte si Cupoane - Recente