Laptop Dell Alienware X14, procesor Intel i7-12700H, 14″, 32GB RAM, 1TB SSD, Windows 11 Pro

11,006.99lei


Media prețului estimat pentru următoarele 30 de zile: 10290.48 lei
Spre magazin →

Dell Alienware X14 – Un laptop puternic și portabil, perfect pentru gaming și pentru utilizarea de zi cu zi

[Laptop Dell Alienware X14]

Dell Alienware X14 este un laptop puternic și portabil, perfect pentru gaming și pentru utilizarea de zi cu zi. Laptopul este echipat cu un procesor Intel i7-12700H, care oferă performanțe excelente pentru orice sarcină, fie că este vorba de jocuri, de editare video sau de lucru cu aplicații solicitante. Display-ul de 14 inci este clar și luminos, cu o rezoluție QHD (2560 x 1440) și o rată de reîmprospătare de 120Hz. Iar memoria RAM de 32 GB și SSD-ul de 1TB asigură viteze de încărcare și multitasking rapide.

Caracteristici cheie:

* Procesor Intel i7-12700H
* Display de 14 inci cu rezoluție QHD (2560 x 1440) și rată de reîmprospătare de 120Hz
* Memorie RAM de 32 GB
* SSD de 1TB
* Grafică NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti
* Windows 11 Pro

Performanțe excelente

Procesorul Intel i7-12700H este un procesor puternic, cu 12 nuclee și 20 fire. Acesta oferă performanțe excelente pentru orice sarcină, fie că este vorba de jocuri, de editare video sau de lucru cu aplicații solicitante.

Display clar și luminos

Display-ul de 14 inci este clar și luminos, cu o rezoluție QHD (2560 x 1440) și o rată de reîmprospătare de 120Hz. Acesta este perfect pentru vizionarea de filme sau pentru jocuri.

Memorie RAM și SSD rapide

Memoria RAM de 32 GB asigură viteze de multitasking rapide. Iar SSD-ul de 1TB asigură viteze de încărcare rapide.

Grafică NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti

Grafica NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti oferă performanțe excelente pentru jocuri, oferind o experiență de joc fluidă și realistă chiar și la rezoluții ridicate.

Windows 11 Pro

Laptopul este livrat cu Windows 11 Pro, cel mai recent sistem de operare de la Microsoft. Acesta oferă o serie de caracteristici și aplicații utile, inclusiv un nou design, o interfață îmbunătățită și o serie de noi funcții de securitate.

Concluzie

Dell Alienware X14 este un laptop excelent pentru gaming și pentru utilizarea de zi cu zi. Oferă performanțe excelente, un display clar și luminos, o autonomie lungă și o serie de caracteristici de ultimă generație.

Avantaje:

* Performanțe excelente
* Display clar și luminos
* Memorie RAM și SSD rapide
* Grafică NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti
* Windows 11 Pro

Dezavantaje:

* Preț ridicat

Detalii suplimentare

Laptopul are o construcție elegantă și subțire, cu un cadru din aluminiu și magneziu. Greutatea acestuia este de 1,7 kilograme, ceea ce îl face unul dintre cele mai ușoare laptopuri de gaming de pe piață. Laptopul are o autonomie de până la 7 ore, ceea ce îl face acceptabil pentru lucrul mobil.

Laptopul are o serie de porturi și conexiuni, inclusiv trei porturi USB-A, un port USB-C, un port HDMI, un port Ethernet și un jack audio de 3,5 mm. Aceste porturi vă permit să conectați o varietate de periferice.

În general, Dell Alienware X14 este un laptop excelent pentru gaming și pentru utilizarea de zi cu zi. Oferă performanțe excelente, un display clar și luminos, o autonomie lungă și o serie de caracteristici de ultimă generație.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Vandut de

ITGalaxy.ro
Oferte si Cupoane - Recente