Laptop ASUS Vivobook S16X M5602Ra, procesor AMD Ryzen 7-6800H, 16″, 16GB RAM, 512GB SSD, AMD Radeon 680M, Windows 11 Home

5,799.99lei


Spre magazin →

Laptop ASUS Vivobook S16X M5602Ra, procesor AMD Ryzen 7-6800H, 16″, 16GB RAM, 512GB SSD, AMD Radeon 680M, Windows 11 Home

Un laptop performant și versatil pentru creatori și jucători

Laptop-ul ASUS Vivobook S16X M5602Ra este o alegere excelentă pentru utilizatorii care caută un laptop performant și versatil pentru crearea de conținut și jocuri. Este echipat cu un procesor AMD Ryzen 7-6800H de generația a 6-a, care oferă performanță puternică pentru sarcini solicitante, cum ar fi editarea video 4K, renderizarea 3D și jocurile.

Ecranul de 16 inci Full HD oferă imagini clare și luminoase, cu un raport de aspect de 16:10 care oferă mai mult spațiu de lucru. Laptop-ul are, de asemenea, o baterie de lungă durată, care vă permite să lucrați sau să vă jucați fără a fi nevoie să îl conectați la priză.

Caracteristici cheie:

* Procesor AMD Ryzen 7-6800H de generația a 6-a
* Placă grafică AMD Radeon 680M
* 16 GB de memorie RAM DDR5
* 512 GB de stocare SSD
* Ecran de 16 inci Full HD (1920 x 1080)
* Baterie de până la 12 ore
* Sistem de operare Windows 11 Home

Avantaje:

* Performanță puternică pentru sarcini solicitante
* Ecran Full HD clar și luminos
* Baterie de lungă durată
* Design elegant și modern

Dezavantaje:

* Prețul poate fi ridicat pentru unele utilizatori

Concluzie

Laptop-ul ASUS Vivobook S16X M5602Ra este o alegere excelentă pentru utilizatorii care caută un laptop performant și versatil pentru crearea de conținut și jocuri. Este echipat cu un procesor puternic, un ecran clar și o baterie de lungă durată.

Iată câteva detalii suplimentare care pot fi incluse în descriere:

* Greutate și dimensiuni: Laptop-ul ASUS Vivobook S16X M5602Ra are o greutate de 1,9 kg și o grosime de 18 mm.
* Porturi și conectori: Laptop-ul are două porturi Thunderbolt 4, două porturi USB-A, un port HDMI, un port Ethernet și un cititor de carduri SD.
* Alte caracteristici: Laptop-ul are o cameră web HD de 720p, un microfon și difuzoare integrate.

Aceste detalii suplimentare pot ajuta utilizatorii să decidă dacă laptop-ul ASUS Vivobook S16X M5602Ra este potrivit pentru nevoile lor.

Sfaturi pentru îmbunătățirea descrierii:

* Puteți adăuga mai multe detalii despre specificațiile tehnice ale laptopului, cum ar fi tipul de procesor, placa grafică, memoria RAM, stocarea, ecranul și bateria.
* De asemenea, puteți adăuga informații despre designul laptopului, cum ar fi dimensiunea, greutatea, materialele folosite și caracteristicile externe.
* Puteți include și câteva exemple de sarcini care pot fi executate cu succes pe laptop, cum ar fi editarea de text, foi de calcul, prezentări, editare foto, vizionarea de filme și jocuri.

Sper că această descriere vă este utilă.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Producator

Diagonala ecran

Rezolutie ecran

Tip ecran

Familie procesor

Model procesor

Placa video integrata

Memorie ram

Capacitate SSD

Tip memorie ram

Interfata stocare

Sistem de operare

Vandut de

evoMAG
Oferte si Cupoane - Recente