Laptop ASUS Tuf Fx506Hc, procesor Intel i5-11400H, 15.6″, 16GB RAM, 512GB SSD

3,785.99lei


Media prețului estimat pentru următoarele 30 de zile: 4144.3 lei
Spre magazin →

ASUS TUF Fx506Hc – Un laptop performant și accesibil, perfect pentru gaming și pentru utilizarea de zi cu zi

[Laptop ASUS TUF Fx506Hc]

ASUS TUF Fx506Hc este un laptop performant și accesibil, perfect pentru gaming și pentru utilizarea de zi cu zi. Laptopul este echipat cu un procesor Intel i5-11400H, care oferă performanțe excelente pentru orice sarcină, fie că este vorba de jocuri, de editare video sau de lucru cu aplicații solicitante. Display-ul de 15,6 inci este clar și luminos, perfect pentru vizionarea de filme sau pentru lucrul cu documente. Iar memoria RAM de 16 GB și SSD-ul de 512 GB asigură viteze de încărcare și multitasking rapide.

Caracteristici cheie:

* Procesor Intel i5-11400H
* Display de 15.6 inci cu rezoluție Full HD (1920 x 1080)
* Memorie RAM de 16 GB
* SSD de 512 GB
* Grafică NVIDIA GeForce GTX 1650
* Windows 11 Home

Performanțe excelente

Procesorul Intel i5-11400H este un procesor puternic, cu 6 nuclee și 12 fire. Acesta oferă performanțe excelente pentru orice sarcină, fie că este vorba de jocuri, de editare video sau de lucru cu aplicații solicitante.

Display clar și luminos

Display-ul de 15,6 inci este clar și luminos, cu o rezoluție Full HD (1920 x 1080). Acesta este perfect pentru vizionarea de filme sau pentru lucrul cu documente.

Memorie RAM și SSD rapide

Memoria RAM de 16 GB asigură viteze de multitasking rapide. Iar SSD-ul de 512 GB asigură viteze de încărcare rapide.

Grafică NVIDIA GeForce GTX 1650

Grafica NVIDIA GeForce GTX 1650 oferă performanțe excelente pentru jocuri, oferind o experiență de joc fluidă și realistă chiar și la rezoluții medii.

Windows 11 Home

Laptopul este livrat cu Windows 11 Home, cel mai recent sistem de operare de la Microsoft. Acesta oferă o serie de caracteristici noi și îmbunătățite, inclusiv un nou design, o interfață îmbunătățită și o serie de noi funcții de securitate.

Concluzie

ASUS TUF Fx506Hc este un laptop excelent pentru gaming și pentru utilizarea de zi cu zi. Oferă performanțe excelente, un display clar și luminos, o autonomie lungă și o serie de caracteristici de ultimă generație.

Avantaje:

* Performanțe excelente
* Display clar și luminos
* Memorie RAM și SSD rapide
* Grafică NVIDIA GeForce GTX 1650
* Windows 11 Home

Dezavantaje:

* Nu este un laptop de ultimă generație

Detalii suplimentare

Laptopul are o construcție robustă, cu un cadru din aluminiu și plastic. Greutatea acestuia este de 2,2 kilograme, ceea ce îl face ușor de transportat. Laptopul are o autonomie de până la 7 ore, ceea ce îl face acceptabil pentru lucrul mobil.

Laptopul are o serie de porturi și conexiuni, inclusiv trei porturi USB-A, un port USB-C, un port HDMI, un port Ethernet și un jack audio de 3,5 mm. Aceste porturi vă permit să conectați o varietate de periferice.

În general, ASUS TUF Fx506Hc este un laptop excelent pentru gaming și pentru utilizarea de zi cu zi. Oferă performanțe excelente, un display clar și luminos, o autonomie lungă și o serie de caracteristici de ultimă generație.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Vandut de

ITGalaxy.ro
Oferte si Cupoane - Recente