Laptop ASUS Tuf F17 Fx707Ze, procesor Intel i7-12700H, 17.3″, 16GB RAM, 1TB SSD

6,499.99lei


Spre magazin →

ASUS TUF F17 Fx707Ze – Un laptop puternic și versatil, perfect pentru gaming și pentru utilizarea profesională

[Laptop ASUS TUF F17 Fx707Ze]

ASUS TUF F17 Fx707Ze este un laptop puternic și versatil, perfect pentru gaming și pentru utilizarea profesională. Laptopul este echipat cu un procesor Intel i7-12700H, care oferă performanțe excelente pentru orice sarcină, fie că este vorba de jocuri, de editare video sau de lucru cu aplicații solicitante. Display-ul de 17,3 inci este clar și luminos, perfect pentru vizionarea de filme sau pentru lucrul cu documente. Iar memoria RAM de 16 GB și SSD-ul de 1 TB asigură viteze de încărcare și multitasking rapide.

Caracteristici cheie:

* Procesor Intel i7-12700H
* Display de 17.3 inci cu rezoluție Full HD (1920 x 1080)
* Memorie RAM de 16 GB
* SSD de 1 TB
* Grafică NVIDIA GeForce RTX 3070
* Windows 11 Home

Performanțe excelente

Procesorul Intel i7-12700H este un procesor puternic, cu 14 nuclee și 20 fire. Acesta oferă performanțe excelente pentru orice sarcină, fie că este vorba de jocuri, de editare video sau de lucru cu aplicații solicitante.

Display clar și luminos

Display-ul de 17,3 inci este clar și luminos, cu o rezoluție Full HD (1920 x 1080). Acesta este perfect pentru vizionarea de filme sau pentru lucrul cu documente.

Memorie RAM și SSD rapide

Memoria RAM de 16 GB asigură viteze de multitasking rapide. Iar SSD-ul de 1 TB asigură viteze de încărcare rapide.

Grafică NVIDIA GeForce RTX 3070

Grafica NVIDIA GeForce RTX 3070 oferă performanțe excelente pentru jocuri, oferind o experiență de joc fluidă și realistă chiar și la rezoluții ridicate.

Windows 11 Home

Laptopul este livrat cu Windows 11 Home, cel mai recent sistem de operare de la Microsoft. Acesta oferă o serie de caracteristici noi și îmbunătățite, inclusiv un nou design, o interfață îmbunătățită și o serie de noi funcții de securitate.

Concluzie

ASUS TUF F17 Fx707Ze este un laptop excelent pentru gaming și pentru utilizarea profesională. Oferă performanțe excelente, un display clar și luminos, o autonomie lungă și o serie de caracteristici de ultimă generație.

Avantaje:

* Performanțe excelente
* Display clar și luminos
* Memorie RAM și SSD rapide
* Grafică NVIDIA GeForce RTX 3070
* Windows 11 Home

Dezavantaje:

* Greutate mai mare decât unele alte laptopuri

Detalii suplimentare

Laptopul are o construcție robustă, cu un cadru din aluminiu și plastic. Greutatea acestuia este de 2,7 kilograme, ceea ce îl face puțin mai greu decât unele alte laptopuri. Laptopul are o autonomie de până la 8 ore, ceea ce îl face acceptabil pentru lucrul mobil.

Laptopul are o serie de porturi și conexiuni, inclusiv trei porturi USB-A, un port USB-C, un port HDMI, un port Ethernet și un jack audio de 3,5 mm. Aceste porturi vă permit să conectați o varietate de periferice.

În general, ASUS TUF F17 Fx707Ze este un laptop excelent pentru gaming și pentru utilizarea profesională. Oferă performanțe excelente, un display clar și luminos, o autonomie lungă și o serie de caracteristici de ultimă generație.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Producator

Diagonala ecran

Rezolutie ecran

Tip ecran

Familie procesor

Model procesor

Memorie ram

Capacitate SSD

Tip memorie ram

Interfata stocare

Sistem de operare

Vandut de

evoMAG
Oferte si Cupoane - Recente