-9%

Laptop ASUS Rog Zephyrus Duo Gx650Rx, procesor AMD Ryzen 9-6900HX, 16″, 32GB RAM, 2 x 2TB SSD, Windows 11 Home

15,394.99lei


Media prețului estimat pentru următoarele 30 de zile: 23505.23 lei
Spre magazin →

Laptop ASUS ROG Zephyrus Duo GX650RX: Performanță de gaming de top și versatilitate uimitoare

Laptop-ul ASUS ROG Zephyrus Duo GX650RX este o mașină de gaming incredibilă, cu performanțe de ultimă generație și versatilitate uimitoare. Laptopul este echipat cu un procesor AMD Ryzen 9-6900HX, o placă grafică NVIDIA GeForce RTX 4090 și un ecran de 16 inchi cu o rezoluție de 4K și o rată de reîmprospătare de 165 Hz. Această combinație de hardware oferă performanțe de neegalat în cele mai recente jocuri, oferind imagini clare și fluide.
[Laptop ASUS ROG Zephyrus Duo GX650RX]

Caracteristici de performanță

Procesorul AMD Ryzen 9-6900HX este unul dintre cele mai puternice procesoare mobile disponibile, oferind performanțe excelente pentru jocuri, multitasking și alte sarcini intensive. Placa grafică NVIDIA GeForce RTX 4090 este, de asemenea, una dintre cele mai puternice plăci grafice mobile disponibile, oferind grafică de înaltă definiție și performanțe ridicate în jocuri.

Ecran

Ecranul de 16 inchi al laptopului ASUS ROG Zephyrus Duo GX650RX este un ecran Mini LED de înaltă calitate, cu o rezoluție de 4K și o rată de reîmprospătare de 165 Hz. Această combinație oferă o experiență de joc incredibilă, cu imagini clare și fluide.

Ecran secundar

Laptop-ul ASUS ROG Zephyrus Duo GX650RX are un ecran secundar de 14,1 inchi, care se numește ScreenPad Plus. Acest ecran poate fi folosit pentru a extinde spațiul de lucru, pentru a efectua sarcini secundare sau pentru a juca jocuri.

Design și caracteristici

Laptop-ul ASUS ROG Zephyrus Duo GX650RX are un design futurist, cu o carcasă din aliaj de aluminiu și magneziu. Laptopul este disponibil în două culori: negru și alb.

Alte caracteristici ale laptopului ASUS ROG Zephyrus Duo GX650RX includ:

* 32 GB de memorie RAM DDR5
* 2 x 2 TB de stocare SSD
* Tastatura mecanică ROG RX
* Suport pentru până la trei ecrane externe
* Wi-Fi 6E și Bluetooth 5.2

Concluzie

Laptop-ul ASUS ROG Zephyrus Duo GX650RX este o alegere excelentă pentru jucătorii hardcore și creatorii de conținut care doresc să obțină cele mai bune performanțe și versatilitate posibile. Laptopul are un procesor puternic, o placă grafică puternică, un ecran excelent și un design futurist.

Unele dintre avantajele laptopului ASUS ROG Zephyrus Duo GX650RX includ:

* Performanțe de gaming de top
* Ecran de înaltă definiție cu o rată de reîmprospătare ridicată
* Ecran secundar versatil
* Design futurist

Unele dintre dezavantajele laptopului ASUS ROG Zephyrus Duo GX650RX includ:

* Prețul ridicat
* Greutatea mare
* Durata scurtă de viață a bateriei

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Vandut de

ITGalaxy.ro
Oferte si Cupoane - Recente