Laptop ASUS Rog Strix G15 G513Rs, procesor AMD Ryzen 9-6900HX, 15.6″, 32GB RAM, 1TB SSD

11,699.99lei


Spre magazin →

Laptopul ASUS ROG Strix G15 G513Rs – Un laptop de gaming puternic și performant

Laptopul ASUS ROG Strix G15 G513Rs este un laptop de gaming puternic și performant care oferă o combinație excelentă de performanță, portabilitate și caracteristici. Este echipat cu un procesor AMD Ryzen 9-6900HX, 32 GB RAM și 1 TB SSD, ceea ce îi oferă performanțe excelente pentru jocuri, editare video și alte sarcini solicitante.

Display-ul

Display-ul de 15.6 inci este luminos și clar, cu o rezoluție Full HD. Tehnologia IPS oferă unghiuri largi de vizualizare, astfel încât să puteți vedea clar ecranul chiar și atunci când nu sunteți în fața acestuia.

Tastatura

Tastatura este confortabilă și precisă, cu iluminare de fundal RGB pentru a o utiliza în orice condiții de iluminare.

Trackpad-ul

Trackpad-ul este mare și receptiv, făcând navigarea prin Windows ușoară și intuitivă.

Designul

Laptopul ASUS ROG Strix G15 G513Rs are un design agresiv, cu accente roșii și negre. Este fabricat dintr-un aliaj de aluminiu și magneziu durabil, care este ușor și subțire. Are o grosime de doar 24,3 mm și o greutate de 2,3 kg.

Performanță

Procesorul AMD Ryzen 9-6900HX este unul dintre cele mai puternice procesoare mobile disponibile pe piață. Oferă performanțe excelente pentru jocuri, editare video și alte sarcini solicitante. 32 GB de RAM asigură că puteți rula mai multe aplicații simultan fără a experimenta întârzieri sau lag.

Stocare

Un SSD de 1 TB oferă spațiu suficient pentru a stoca toate jocurile, aplicațiile și fișierele dvs.

Grafică

Laptopul ASUS ROG Strix G15 G513Rs este echipat cu o placă grafică NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti, care oferă performanțe excelente pentru jocuri la rezoluții înalte și rate de cadre ridicate.

Baterie

Bateria de 90 Wh oferă o autonomie de până la 9 ore, ceea ce o face ideală pentru utilizarea în deplasare.

Caracteristici de gaming

Laptopul ASUS ROG Strix G15 G513Rs include o serie de caracteristici de gaming, cum ar fi:

* Cooler Boost 5 cu patru ventilatoare și patru heatpipe pentru a menține temperatura componentelor la un nivel optim
* Aura Sync pentru a personaliza iluminarea RGB a laptopului
* Suport pentru tehnologii precum NVIDIA G-SYNC și AMD FreeSync pentru a oferi o experiență de joc mai fluidă

Concluzie

Laptopul ASUS ROG Strix G15 G513Rs este o alegere excelentă pentru gamerii care caută un laptop puternic și performant. Oferă o combinație excelentă de performanță, portabilitate și caracteristici, făcându-l o alegere excelentă pentru cei care doresc să se bucure de jocuri, editare video și alte sarcini solicitante.

Recomandări:

* Dacă sunteți în căutarea unui laptop de gaming puternic și performant, ASUS ROG Strix G15 G513Rs este o alegere excelentă.
* Dacă sunteți un jucător profesionist, ASUS ROG Strix G15 G513Rs este o alegere excelentă, deoarece oferă performanțe excelente pentru jocuri competitive.
* Dacă sunteți un creator de conținut, ASUS ROG Strix G15 G513Rs este o alegere bună, deoarece oferă performanțe excelente pentru editare video.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Producator

Diagonala ecran

Rezolutie ecran

Tip ecran

Familie procesor

Model procesor

Memorie ram

Capacitate SSD

Tip memorie ram

Interfata stocare

Vandut de

evoMAG
Oferte si Cupoane - Recente