Laptop Dell Vostro 3515, procesor AMD Ryzen 5-3450U, 15.6″, 8GB RAM, 512GB SSD, AMD Radeon Vega 8, Windows 10 Professional

2,999.00lei


Spre magazin →

Laptop Dell Vostro 3515, procesor AMD Ryzen 5-3450U, 15.6″, 8GB RAM, 512GB SSD, AMD Radeon Vega 8, Windows 10 Professional

Un laptop performant și versatil pentru afaceri

Laptopul Dell Vostro 3515 este un model de ultimă generație, care oferă performanțe și caracteristici excepționale pentru afaceri.

Laptopul este echipat cu procesorul AMD Ryzen 5-3450U, care este unul dintre cele mai puternice procesoare din lume pentru laptopuri. Acest procesor este capabil să ruleze chiar și cele mai solicitante sarcini, cum ar fi editare video, multitasking sau jocuri.

Ecranul de 15,6 inchi are o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli și oferă o imagine clară și detaliată.

Laptopul are 8 GB de memorie RAM și 512 GB de stocare SSD. Această configurație oferă performanțe excelente pentru multitasking și pentru stocarea de fișiere mari.

Laptopul rulează sistemul de operare Windows 10 Professional, care oferă o varietate de caracteristici și instrumente pentru afaceri.

Iată câteva dintre caracteristicile cheie ale laptopului Dell Vostro 3515:

* Procesor AMD Ryzen 5-3450U
* Ecran de 15,6 inchi
* 8 GB de memorie RAM
* 512 GB de stocare SSD
* Sistem de operare Windows 10 Professional

Afacerile care au nevoie de un laptop performant și versatil pentru a-și îndeplini sarcinile vor fi impresionate de Dell Vostro 3515. Acest laptop oferă performanțe de top, un ecran de dimensiuni mari și o gamă largă de caracteristici care îl fac perfect pentru orice sarcină.

Iată câteva dintre avantajele specifice ale acestui laptop pentru afaceri:

* Performanță de top: Procesorul AMD Ryzen 5-3450U este capabil să ruleze chiar și cele mai solicitante sarcini, cum ar fi editare video sau jocuri.
* Ecran de dimensiuni mari: Ecranul de 15,6 inchi este perfect pentru lucrul cu documente, vizionarea de filme sau jocuri.
* Stocare rapidă: Stocarea SSD de 512 GB oferă o viteză de citire și scriere incredibilă, permițându-vă să lucrați cu fișiere mari fără întârziere.
* Sistem de operare Windows 10 Professional: Windows 10 Professional oferă o varietate de caracteristici și instrumente pentru afaceri, cum ar fi securitate avansată, control al dispozitivului și gestionarea infrastructurii.

În concluzie, Dell Vostro 3515 este un laptop excelent pentru afaceri care au nevoie de un dispozitiv performant și versatil.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Producator

Diagonala ecran

Rezolutie ecran

Tip ecran

Familie procesor

Model procesor

Placa video integrata

Memorie ram

Capacitate SSD

Tip memorie ram

Interfata stocare

Sistem de operare

Vandut de

evoMAG
Oferte si Cupoane - Recente