Laptop Dell Vostro 3510, procesor intel i7-1165g7, 16GB RAM, 512GB SSD

4,740.99lei


Spre magazin →

Laptop Dell Vostro 3510: Performanță și portabilitate la un preț accesibil

[Laptop Dell Vostro 3510]

Laptop-ul Dell Vostro 3510 este un laptop excelent, cu un procesor Intel Core i7-1165G7, un ecran de 15,6 inchi și o greutate de doar 1,69 kg. Acest laptop este perfect pentru studenți, profesioniști și utilizatori casnici care au nevoie de performanțe și portabilitate la un preț accesibil.

Caracteristici de performanță

Procesorul Intel Core i7-1165G7 este un procesor puternic, cu patru nuclee și opt fire, care oferă performanțe excelente pentru sarcini precum editare de documente, multitasking și jocuri casual.

Placa grafică Intel Iris Xe este, de asemenea, o placă grafică puternică, care poate fi utilizată pentru sarcini grafice ușoare, cum ar fi editare video de bază și jocuri casual.

Ecran

Ecranul de 15,6 inchi al laptopului Dell Vostro 3510 are o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli și o rată de reîmprospătare de 60 Hz. Această combinație oferă o experiență vizuală excelentă, cu imagini clare și fluide.

Design și caracteristici

Laptop-ul Dell Vostro 3510 are un design elegant, cu o carcasă din plastic. Laptopul este disponibil în două culori: negru și argintiu.

Alte caracteristici ale laptopului Dell Vostro 3510 includ:

* 16 GB de memorie RAM DDR4
* 512 GB de stocare SSD
* Tastatura iluminată cu LED
* Suport pentru până la două ecrane externe
* Wi-Fi 6 și Bluetooth 5.0

Concluzie

Laptop-ul Dell Vostro 3510 este o alegere excelentă pentru studenți, profesioniști și utilizatori casnici care au nevoie de performanțe și portabilitate la un preț accesibil. Laptopul are performanțe excelente pentru sarcini precum editare de documente, multitasking și jocuri casual. De asemenea, are un design elegant și o autonomie bună a bateriei.

Unele dintre avantajele laptopului Dell Vostro 3510 includ:

* Performanțe excelente la un preț accesibil
* Portabilitate excelentă
* Design elegant

Unele dintre dezavantajele laptopului Dell Vostro 3510 includ:

* Ecranul nu are o rată de reîmprospătare foarte ridicată
* Placa grafică nu este foarte puternică pentru jocuri de ultimă generație la setări grafice ridicate

Recomandări

Laptop-ul Dell Vostro 3510 este o alegere excelentă pentru studenți care au nevoie de un laptop puternic și portabil pentru sarcini precum editare de documente, multitasking și jocuri casual. De asemenea, este o alegere excelentă pentru profesioniști care au nevoie de un laptop portabil pentru sarcini precum editare de imagini și video.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Vandut de

evoMAG
Oferte si Cupoane - Recente