Laptop Dell, procesor Intel i7-12800H, 15.6″, 16GB RAM, 512GB SSD, Intel® Iris® Xe Graphics, Windows 11 Pro

8,482.99lei


Media prețului estimat pentru următoarele 30 de zile: 8429.88 lei
Spre magazin →

Laptop Dell, procesor Intel i7-12800H, 15.6″, 16GB RAM, 512GB SSD, Intel® Iris® Xe Graphics, Windows 11 Pro

Caracteristici cheie:

* Procesor Intel i7-12800H
* Display de 15,6 inci cu rezoluție Full HD (1920 x 1080)
* Memorie RAM de 16 GB
* SSD de 512 GB
* Grafică Intel® Iris® Xe Graphics
* Windows 11 Pro

Performanțe excelente

Procesorul Intel i7-12800H este un procesor puternic, cu 16 nuclee și 24 fire. Acesta oferă performanțe excelente pentru orice sarcină, fie că este vorba de jocuri, editare video sau creare de conținut.

Display clar și luminos

Display-ul de 15,6 inci este clar și luminos, cu o rezoluție Full HD (1920 x 1080). Acesta oferă o experiență vizuală excelentă pentru jocuri, filme și alte aplicații.

Memorie RAM și SSD rapide

Memoria RAM de 16 GB asigură viteze de multitasking rapide. Iar SSD-ul de 512 GB asigură viteze de încărcare și de transfer rapide.

Grafică Intel® Iris® Xe Graphics

Grafica Intel® Iris® Xe Graphics oferă performanțe excelente pentru sarcini precum vizionarea de filme sau utilizarea aplicațiilor de editare foto și video de bază.

Windows 11 Pro

Laptopul este livrat cu Windows 11 Pro, cel mai recent sistem de operare de la Microsoft pentru afaceri. Acesta oferă o serie de caracteristici și aplicații utile pentru afaceri, inclusiv securitate îmbunătățită, gestionarea dispozitivelor și accesul la aplicațiile de afaceri.

Concluzie

Laptopul Dell este o alegere excelentă pentru afaceri și creativitate. Oferă performanțe excelente, un display clar și luminos, o memorie RAM și un SSD rapide și o grafică puternică.

Avantaje:

* Performanțe excelente
* Display clar și luminos
* Memorie RAM și SSD rapide
* Grafică Intel® Iris® Xe Graphics
* Windows 11 Pro

Dezavantaje:

* Preț ridicat
* Greutate mare

Detalii suplimentare

Laptopul are o construcție robustă, cu un cadru din aluminiu și plastic. Greutatea acestuia este de 2,2 kilograme, ceea ce îl face mai greu de transportat decât modelul de 14 inci. Laptopul are o autonomie de până la 10 ore, ceea ce îl face perfect pentru lucrul mobil.

Laptopul are o serie de porturi și conexiuni, inclusiv două porturi USB-A, un port USB-C, un port HDMI, un port Ethernet și un jack audio de 3,5 mm. Aceste porturi vă permit să conectați o varietate de periferice.

În general, laptopul Dell este o alegere excelentă pentru persoanele care doresc un laptop puternic și versatil care să le ofere performanțe excelente pentru afaceri și creativitate.

Detalii suplimentare despre modelul specific

Specificațiile modelului Dell din descrierea dvs. sunt următoarele:

* Procesor: Intel i7-12800H
* Display: 15,6 inci, Full HD (1920 x 1080)
* Memorie RAM: 16 GB
* Stocare: 512 GB SSD
* Grafică: Intel® Iris® Xe Graphics
* Sistem de operare: Windows 11 Pro

Acest model are un procesor puternic, care oferă performanțe excelente pentru orice sarcină. Display-ul este clar și luminos, iar memoria RAM și stocarea sunt suficiente pentru majoritatea utilizatorilor. Grafica Intel® Iris® Xe Graphics este suficientă pentru sarcini precum vizionarea de filme sau utilizarea aplicațiilor de editare foto și video de bază.

În ceea ce privește dimensiunile și greutatea, laptopul are o diagonală de 15,6 inci și o greutate de 2,2 kilograme. Aceste dimensiuni îl fac mai mare și mai greu decât un laptop de 14 inci, dar oferă și un display mai mare și o autonomie mai bună a bateriei.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Vandut de

ITGalaxy.ro
Oferte si Cupoane - Recente