Laptop Dell Latitude 5530, procesor Intel i5-1245U, 15.6″, 8GB RAM, 256GB SSD, Intel® Iris® Xe Graphics, Linux

4,606.99lei


Media prețului estimat pentru următoarele 30 de zile: 4687.43 lei
Spre magazin →

Laptop Dell Latitude 5530 – Un laptop puternic și versatil, perfect pentru afaceri și pentru utilizarea de zi cu zi

Caracteristici cheie:

* Procesor Intel i5-1245U
* Display de 15.6 inci cu rezoluție Full HD (1920 x 1080)
* Memorie RAM de 8 GB
* SSD de 256 GB
* Grafică Intel® Iris® Xe Graphics
* Linux

Performanțe excelente

Procesorul Intel i5-1245U este un procesor puternic, cu 4 nuclee și 8 fire. Acesta oferă performanțe excelente pentru orice sarcină, fie că este vorba de lucrul cu documente, navigarea pe internet sau utilizarea de aplicații solicitante.

Display clar și luminos

Display-ul de 15.6 inci este clar și luminos, cu o rezoluție Full HD (1920 x 1080). Acesta este perfect pentru vizionarea de filme sau pentru lucrul cu documente.

Memorie RAM și SSD rapide

Memoria RAM de 8 GB asigură viteze de multitasking rapide. Iar SSD-ul de 256 GB asigură viteze de încărcare rapide.

Grafică Intel® Iris® Xe Graphics

Grafica Intel® Iris® Xe Graphics oferă performanțe excelente pentru sarcini precum vizionarea de filme sau utilizarea aplicațiilor de editare foto și video de bază.

Linux

Laptopul este livrat cu Linux, un sistem de operare open-source popular pentru afaceri și pentru utilizarea de zi cu zi. Acesta oferă o serie de caracteristici și aplicații utile, inclusiv un nou design, o interfață îmbunătățită și o serie de noi funcții de securitate.

Concluzie

Dell Latitude 5530 este un laptop excelent pentru afaceri și pentru utilizarea de zi cu zi. Oferă performanțe excelente, un display clar și luminos, o autonomie lungă și o serie de caracteristici de ultimă generație.

Avantaje:

* Performanțe excelente
* Display clar și luminos
* Memorie RAM și SSD rapide
* Grafică Intel® Iris® Xe Graphics
* Linux

Dezavantaje:

* Nu este cel mai subțire sau mai ușor laptop de pe piață

Detalii suplimentare

Laptopul are o construcție robustă, cu un cadru din aluminiu și plastic. Greutatea acestuia este de 2,2 kilograme, ceea ce îl face ușor de transportat. Laptopul are o autonomie de până la 8 ore, ceea ce îl face perfect pentru lucrul mobil.

Laptopul are o serie de porturi și conexiuni, inclusiv trei porturi USB-A, un port USB-C, un port HDMI, un port Ethernet și un jack audio de 3,5 mm. Aceste porturi vă permit să conectați o varietate de periferice.

În general, Dell Latitude 5530 este o alegere excelentă pentru persoanele care doresc un laptop puternic și versatil care să le ofere performanțe excelente pentru orice sarcină.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Vandut de

ITGalaxy.ro
Oferte si Cupoane - Recente