Laptop Dell Latitude 5430, procesor Intel i5-1245U, 14″, 16GB RAM, 512GB SSD, Intel® Iris® Xe Graphics, Linux

5,498.99lei


Spre magazin →

Dell Latitude 5430 – Un laptop performant și versatil pentru afaceri

[Laptop Dell Latitude 5430]

Dell Latitude 5430 este un laptop performant și versatil, perfect pentru afaceri. Laptopul este echipat cu un procesor Intel Core i5-1245U, care oferă performanțe excelente pentru orice sarcină, fie că este vorba de lucru productiv, de editare video sau de jocuri. Display-ul de 14 inci este clar și luminos, perfect pentru vizionarea de prezentări sau pentru lucrul cu documente. Iar memoria RAM de 16 GB și SSD-ul de 512 GB asigură viteze de încărcare și multitasking rapide.

Caracteristici cheie:

* Procesor Intel Core i5-1245U
* Display de 14 inci cu rezoluție Full HD (1920 x 1080)
* Memorie RAM de 16 GB
* SSD de 512 GB
* Grafică Intel® Iris® Xe
* Linux

Performanțe excelente

Procesorul Intel Core i5-1245U este un procesor puternic, cu 6 nuclee și 12 fire. Acesta oferă performanțe excelente pentru orice sarcină, fie că este vorba de lucru productiv, de editare video sau de jocuri.

Display clar și luminos

Display-ul de 14 inci este clar și luminos, cu o rezoluție Full HD (1920 x 1080). Acesta este perfect pentru vizionarea de prezentări sau pentru lucrul cu documente.

Memorie RAM și SSD rapide

Memoria RAM de 16 GB asigură viteze de multitasking rapide. Iar SSD-ul de 512 GB asigură viteze de încărcare rapide.

Grafică Intel® Iris® Xe

Grafica Intel® Iris® Xe oferă performanțe excelente pentru aplicații grafice, cum ar fi editare video sau jocuri ușoare.

Linux

Laptopul este livrat cu Linux, un sistem de operare open-source care este sigur și fiabil.

Concluzie

Dell Latitude 5430 este un laptop performant și versatil, perfect pentru afaceri. Este o alegere excelentă pentru cei care caută un laptop care să îndeplinească toate nevoile lor de afaceri și care doresc să folosească Linux.

Avantaje:

* Performanțe excelente
* Display clar și luminos
* Memorie RAM și SSD rapide
* Grafică Intel® Iris® Xe
* Linux

Dezavantaje:

* Nu este un laptop de gaming de ultimă generație

Detalii suplimentare

Laptopul are o construcție robustă, cu un cadru din aluminiu și o carcasă din plastic. Greutatea acestuia este de 1,2 kilograme, ceea ce îl face ușor de transportat. Laptopul are o autonomie de până la 11 ore, ceea ce îl face perfect pentru lucrul mobil.

Laptopul are o serie de caracteristici de securitate, cum ar fi un cititor de amprente digitale, o cameră web cu obturator fizic și un cip TPM. Aceste caracteristici vă ajută să vă protejați datele.

Laptopul are o serie de porturi și conexiuni, inclusiv două porturi USB-A, un port USB-C, un port HDMI, un port Ethernet și un slot pentru card SD. Aceste porturi vă permit să conectați o varietate de periferice.

În general, Dell Latitude 5430 este un laptop excelent pentru afaceri. Oferă performanțe excelente, un display clar și luminos, o autonomie lungă și o serie de caracteristici de securitate.

În plus față de caracteristicile menționate mai sus, laptopul Dell Latitude 5430 are următoarele caracteristici specifice pentru Linux:

* Suport pentru o varietate de distribuții Linux, inclusiv Ubuntu, Fedora și Debian.
* Drivere preinstalate pentru hardware-ul principal, cum ar fi procesorul, memoria RAM, SSD-ul și grafica.
* Suport pentru aplicații populare de Linux, cum ar fi LibreOffice, Firefox și GIMP.

Aceste caracteristici fac din Dell Latitude 5430 o alegere excelentă pentru utilizatorii care doresc să folosească Linux pe un laptop puternic și versatil.

Atentie, aceasta descriere este generata cu ajutorul inteligentei artificiale. Pot exista erori sau neconcludente. Daca ai gasit o eroare, ne-ar ajuta tare mult sa ne scrii aici pentru a remedia problema. Multumim mult!

Producator

Diagonala ecran

Rezolutie ecran

Tip ecran

Familie procesor

Model procesor

Placa video integrata

Memorie ram

Capacitate SSD

Tip memorie ram

Interfata stocare

Sistem de operare

Vandut de

evoMAG
Oferte si Cupoane - Recente